Novogodišnja zabava

Sretnim dobitnicima uručeni Microsoft Lumia 950 i 950 XL mobilni telefoni

Sci-Tech / Flash | 30. 12. 2015. u 16:15 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanije BH Telecom, Microsoft BiH i Mobis electronics organizirali su danas u Sarajevu novogodišnju zabavu na kojoj je upriličeno nagradno izvlačenje u okviru novogodišnje kampanje Microsoft drvo želja.

Sretnim dobitnicima Kenanu Popovčeviću iMariju Mađuri kompanije BH Telecom, Mobis electronics i Microsoft BiH uljepšali su novu godinu mobilnim telefonima Microsoft Lumia 950 i Lumia 950 XL.

Ove kompanije upriličile su veliku kampanju sa željom da građanima uljepšaju predstojeće praznike novim mobilnim telefonima. Kampanja je trajala od 2. do 30. prosinca, a priliku da osvoje ove fenomenalne telefone imali su svi građani koji su u sarajevskim tržnim centrima Alta, Sarajevo City Centar, Importanne i BBI potražili Microsoft karticu želja, te ispunjenu karticu zakačili na Microsoft drvo želja u Alta i Importanne centru.

''U mjesecu darivanja željeli smo našim građanima uljepšati novogodišnje praznike, a najbolji način za to je da im poklonimo ove fantastične telefone. Sigurni sam da će sretni dobitnici, ali i svi korisnici ovih mobilnih telefona biti oduševljeni modelima Lumia 950 i Lumia 950 XL. Sretnim dobitnicima čestitamo na osvojenim poklonima i, kao i svim građanima BiH, želimo sretnu novu godinu“, naglasila je Nađa Lutvikadić-Fočo, PR BH Telecoma.    

Zabava je protekla u prazničnoj atmosferi, uz prisustvovao velikog broja gostiju i predstavnika medija.

Microsoft Lumia 950 i Lumia 950 XL predstavljaju premium uređaje kompanije Microsoft, a prvi su telefoni na svijetu koji donose opciju Continuum pomoću koje uređaji rade poput računara i mogu se povezati na bilo koji ekran.

Kopirati
Drag cursor here to close