Valorant gameri

Show Your Valor i osvoji do 2.000 eura

Najveći turnir u Valorant igri na Balkanu dolazi kao uvertira pred lansiranje regionalnog projekta koji će objediniti gamingi televiziju, pod nazivom KUVO TV.
Sci-Tech / Flash | 19. 08. 2020. u 11:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

KUVO TV organizira turnir za gamere pod nazivom ''Show Your Valor''. Svi zainteresirani petočlani Valorant timovi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije već sada se mogu prijaviti za natjecanje u kojem će pokazati svoje gamersko umijeće u jednoj od najpopularnijih igara današnjice.

Turnir ''Show Your Valor'' bit će održan u online formatu tijekom rujna i listopada, sa nagradnim fondom od 5.500 eura za osam najboljih timova. Kvalifikacijske runde zakazane su za drugu polovicu rujna, kada će prijavljeni timovi imati priliku da se dokažu, izbore mjesto među osam najboljih i tako osvoje nagradu.

Najboljih osam timova iz kvalifikacijskog dijela natjecanja natjecat će se tijekom četiri tjedna u sklopu grupne faze, a četiri najbolja tima će odlučiti o šampionskoj tituli u play offu.

Svi koji uđu u grupnu fazu natjecanja zasigurno dobijaju nagradu čija visina ovisi od osvojenog mjesta:

  • 1. mjesto – 2.000 eura
  • 2. mjesto – 1.250 eura
  • 3. mjesto – 750 eura
  • 4. mjesto – 500 eura
  • 5 – 8. mjesta – 250 eura

Najveći turnir u Valorant igri na Balkanu dolazi kao uvertira pred lansiranje regionalnog projekta koji će objediniti gamingi televiziju, pod nazivom KUVO TV.

''Valorant je najnoviji naslov Riot Gamesa, izdavača globalno popularne igre League of Legends. Samo testiranje Valoranta sa gotovo dva milijuna gledatelja dobilo je titulu drugog najgledanijeg događaja na platformi Twitch. Igra je izuzetno popularna i u našoj regiji, te privlači gamere svih generacija. Željeli smo da pružimo priliku timovima da se dokažu i osvoje vrijedne nagrade. Naravno, tu je i prestižna titula najboljeg regionalnog tima, ali i mogućnost za sve buduće igrače da pokažu svoj talent'', izjavio je Miloš Španović, urednik esport redakcije KUVO TV-a.
 
Za sudjelovanje je potreban petočlani tim, a svi zainteresirani se mogu prijaviti popunjavanjem upitnika na web-situ KUVO TV-a.

Sve dodatne informacije o „Show Your Valor“ turniru čekaju vas na Facebook, Instagram i Discord stranicama KUVO TV-a.

Kopirati
Drag cursor here to close