Najavljujemo

Sarajevo gaming festival ''Nexus'' u svibnju 2016. godine

Sci-Tech / Flash | 12. 01. 2016. u 13:59 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje gamera BHGDA u partnerstvu sa MAGIC FACTORY u maju 2016. godine organizira Sarajevo Gaming Festival ''Nexus'' sa međunarodnim sudjelovanjem.

Prvi gaming festival pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva razvoja i poduzetništva održan je u Tuzli u lipnju 2015. godine kada je okupio 8.500 ljubitelj mladih na prostoru od oko 1.200 kvadrata koje je ponudio hotel Tuzla.

S obzirom na veliki interes koji je festival izazvao kod gamera širom Bosne i Hercegovine i regije, organizatori su odlučili da ovogodišnji jedinstveni gaming događaj bude organiziran u Sarajevu.

Kao što je to bilo i prošle godine i Sarajevo Gaming Festival ''Nexus'' sastojat će se od nekoliko segmenata: izložbenog dijela, gdje će zainteresirane tvrtke moći predstaviti svoje proizvode i usluge, Youtuber’s industry gdje će popularni youtuberi okupiti veliki broj mladih kroz svoje nastupe i predavanja, zatim radionica i konferencija koje će voditi istaknuti stručnjaci.

Tu je i INDIE Industry, gdje će indie studija  imati priliku pokazati svoje proizvedene igre. Središnji dio festivala su natjecateljski turniri u LOL-u, CS GO, FIFA i PES 2016.

 

Kopirati
Drag cursor here to close