Galaxy Note7

Samsung obustavio prodaju Galaxy Note7

Sci-Tech / Flash | 03. 09. 2016. u 06:01 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samsung je predan izradi proizvoda vrhunske kvalitete i svaku prijavljenu poteškoću koju su korisnici iskusili s proizvodom shvaćamo jako ozbiljno, ističu iz kompanije Samsung.

Dalje navode kako su ''kao odgovor na nedavno prijavljene poteškoće u slučaju novog Galaxy Note7 pametnog telefona, proveli detaljnu istragu i uočili poteškoće s baterijom''.

Zaključno s 1. rujnom, zaprimili su 35 prijava ovih slučajeva u cijelom svijetu te provode temeljitu istragu s dobavljačima, kako bi utvrdili potencijalno zahvaćene baterije.

''Međutim, budući da je sigurnost naših korisnika najvažnija, obustavili smo prodaju Galaxy Note7 pametnog telefona'', navode iza Samsunga.

Korisnicima koji već posjeduju Galaxy Note7 pametni telefon, u narednim tjednima će besplatno zamijeniti trenutni uređaj s novim.

''Svjesni smo mogućih neugodnosti koju je ova situacija mogla prouzročiti. Međutim, ovako ćemo osigurati da Samsung nastavi izrađivati proizvode vrhunske kvalitete. Blisko surađujemo s partnerima kako bi osigurali da zamjena uređaja bude što je moguće jednostavnija i učinkovitija', navodi se na kraju priopćenja iz kompanije Samsung.

 

Kopirati
Drag cursor here to close