Get together

Održan tradicionalni GETT u organizaciji IAESTE Mostar

Sci-Tech / Flash | 04. 08. 2016. u 12:24 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad na obalama Neretve je 30. i 31. srpnja ugostio četrdesetak stranaca na događaju GETT (Get together) u organizaciji IAESTE-a LC Mostar.

 

IAESTE (Internacional Association for the Exchange of Students for Technical Experience) je međunarodna organizacija za razmjenu studenata radi stručne prakse. Nevladina smo, apolitička organizacija koja svoje djelovanje temelji na volontiranju, a u Mostaru djelujemo već 10 godina

.Na GETT-u su sudjelovali praktikanti i članovi IAESTE-a BiH: Mostar, Sarajevo i Banja Luka. Imali su priliku razgledavati staru jezgru grada Mostara te posjetiti atraktivna okolna mjesta kao što su Počitelj, Blagaj-tekija i vrelo rijeke Bune, Bunicu i vodopad Kravice.Iako je većina članova naše organizacije trenutno na stručnoj praksi, vrijedna ekipa koja je ostala u Mostaru potrudila se nastaviti tradiciju druženja i upoznavanja studenata i praktikanata diljem naše države.

Zabava, kultura i pozitivna energija vladala je vikendom, a naši gosti su uspjeli doživjeti kulturno-povijesnu i prirodnu ljepotu Hercegovine. 

Organizirati GETT bi bilo teško bez pomoći partnera i sponzora: Turistička zajednica HNŽ-a,  Vijeće mladih grada Mostara, Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, City hotel, UnionFoods d.o.o, Ožujsko pivo, Black Dog Pub, Leda d.d, NiL, Miškić bus d.o.o, Makaena snack, Binvest d.o.o, Karting klub.

Njima se ovom prilikom zahvaljujemo, a studente potičemo da se pridruže našoj vrijednoj ekipi koja priprema nezaboravnu jesen, poručili su iz IAESTE BiH LC Mostar.


Kopirati
Drag cursor here to close