Tehnološki napredak

Granična policija BiH dobila novu web stranicu

Sci-Tech / Flash | 08. 12. 2015. u 12:27 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Granična policija BiH od 8.12.2015. godine ima novu internetsku stranicu granpol.gov.ba tehnologijski i dizajnom usklađenu sa suvremenim trendovima izrade internetskih stranica. Informativnog je karaktera i podrazumijeva olakšan pristup posjetitelja informacijama iz nadležnosti GPBiH.

Omogućuje jednostavno praćenje novosti GPBiH bilo da je riječ o priopćenjima za javnost ili oglasima ove policijske agencije. Napravljena je u cilju unapređenja i osuvremenjivanja komunikacije pripadnika GPBiH s građanima. Posjetitelji stranice granpol.gov.ba mogu se upoznati o funkcioniranju, usrojstvu, nadležnostima, aktivnostima i rezultatima GPBiH.

Stranica nudi interaktivnu mapu s graničnim prijelazima i temeljnim podacima i kontaktima organizacijskih jedinica GPBiH. Građani mogu elektroničkim putem podnijeti žalbe na rad policijskih službenika ili proslijediti informacije i saznanja o prekograničnom kriminalu i korupciji.

Na isti način mogu postaviti pitanja iz nadležnosti GPBiH. Nova struktura omogućuje jednostavnu preglednost na svim uređajima, odnosno svim veličinama ekrana. Stranicu je dizajnirao QSS – Društvo za softversku tehnologiju d.o.o., uz financijsku podršku Švicarske agencije za razvoj i suradnju.

Ova agencija je i u dosadašnjem razdoblju projektima podržavala jačanje kapaciteta GPBiH u oblasti istraga i kriminalističko-obavještajnih poslova, priopćeno je iz GPBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close