FPMOZ

Diplome dobilo 296 diplomanata

Sci-Tech / Flash | 23. 09. 2016. u 12:14 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak je u HKD Herceg Stjepan Kosača u Mostaru diplome dobilo 296 diplomanata Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.

Od ukupnog broja diplomanata 139 magistara su struke, 144 prvostupnika, te 13 viših sportskih trenera.

Diplome im je uručio dekan fakulteta Mario Vasilj.

''Gotovo nigdje uspjeh nije tako očit kao u ovim prigodama: on je simbolziran diplomom i manifestira se ozračjem koje svi zajedno ostvarujemo. Ovaj trenutak i ovo vaše postignuće često se u posljednje vrijeme omalovažava pričom o društvenim prilikama i diplomama koje se mogu dobiti: i ovako i onako i ovdje i ondje, ali dragi moji diplomanti vi znate da iza ovih vaših diploma stoje godine rada, ustrajnost, znanje i vještine. I to vam nitko ne može uzeti'', rekao je dekan u svom govoru.

Diplomantima se zahvalio što su bili dio fakultetske obitelji, te je rekao kako su oni najbolji promotori ovog fakulteta.

''Veselite se danas vašem velikom ostvarenju postignuća. Sve ono što ste prošli da bi bili ovdje i danas, samo je dio onoga što vas čeka u životu, fakultet jest škola ne samo gdje se stječu stručna i znanstvena znanja, nego i škola života koja najvjerodostojnije pripovijeda priču o tome kako uspjeti'', rekao je dekan Vasilj.

Kopirati
Drag cursor here to close