SPARK Gadget Show

Brojni posjetitelji uživali u festivalu multimedije

Sci-Tech / Flash | 15. 12. 2016. u 13:21 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prostorije novootvorenog SPARK kafića i parkinga su bile premale u srijedu za sve zainteresirane posjetitelje ovogodišnjeg SPARK Gadget Showa.

Najveća atrakcija na showu je definitivno bilo električno auto tvrtke Rimac – Concept One, pokraj kojeg su se posjetitelji stalno fotografirali. Nažalost, nisu se mogli provozati u njemu, ali su zato četiri Tesle modela S i X stalno bile na cesti.

U dvorištu SPARKa se stalno netko 'đirao' na električnim biciklima Greyp, električnom romobilu INMotion L6, te hoverboardima Xplorer Hoverboard Funk i Ninebot Hoverboard.

Pozornost djece je najviše privlačio simpatični robotić NAO, ali i edukativni roboti Lego Mindstorms i mBot.

U kafiću su djelatnici SPARKa predstavljali uređaje za pametne kuće (Google Home, Eynio Click, VSoundBox i Amazon Tap) i virtualnu stvarnost (HTC Vive, Oculus Rift, PlayStation VR i Microsoft HoloLens).

Dronovi DJI Mavic, DJI M100 Matrice, DJI Phantom 4 i DJI Phantom 3 su polijetali s krova i stalno 'nadzirali' cijeli događaj.

"Vjerujemo kako će u 2017. godini doći neki novi kul gadgeti, a mi ćemo se potruditi da ih predstavimo na SPARK Gadget Showu 2017", kazali su organizatori.

 

Kopirati
Drag cursor here to close