Pantheon Cloud

BH Telecom i Datalab predstavili novu uslugu za suvremeno računovodstvo

Sci-Tech / Flash | 25. 04. 2017. u 12:21 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanije BH Telecom i Datalab danas su u Sarajevu predstavile novu uslugu za suvremeno računovodstvo - Pantheon Cloud.

Usluga Pantheon Cloud omogućava novi način pristupa podacima i njihovom pohranjivanju, a koji se unose u poslovno-informacioni sustav Pantheon. Podaci više nisu smješteni lokalno na računaru već u cloudu (oblaku), što znači da se programu može pristupiti sa više uređaja, u bilo koje vrijeme i sa različitih lokacija.
Povezivanjem preko interneta povezujete se na svoju bazu podataka, a za rad je potreban samo Pantheon, te dovoljno brza internet veza. U data centru BH Telecoma baze podataka korisnika se sigurno pohranjuju i dostupne su 24/7.

Prednosti usluge Pantheon Cloud za kompanije, među ostalim, su lakša i sigurnija razmjena podataka, sigurnost pohranjenih podataka te brža obrada i ušteda vremena.

''Kada pogledamo tržište ponude poslovnog softvera unazad 10 do 15 godina, mogu reći je efekt svih unapređenja, koja su napravljena u ERP softverima sličnim Pantheonu manja od tehnološkog pomaka koji poduzeća dobivaju u Cloud okruženju. To je jednostavno ultimativna budućnost za sve aktere na tržištu'', izjavio je direktor Datalaba BH Nedim Pašić.

Usluga Pantheon Cloud, kako je izjavio izvršni direktor za razvoj poslovanja i član Uprave BH Telecoma Duljko Hasić, dio je stalnog, višegodišnjeg nastojanja BH Telecoma da gospodarskim subjektima pružaju nove, visokokvalitetne usluge, kakve imaju kompanije na razvijenom, zapadnoeuropskom telekomunikacijskom tržištu, bilo samostalno ili sa partnerima.

''Zadovoljstvo nam je bilo danas predstaviti novu uslugu Pantheon Cloud, kojom ćemo u suradnji sa partnerom, tvrtkom Datalab BH, putem sigurne i napredne Cloud platforme BH Telecoma, omogućiti poslovnim korisnicima najnoviju, naprednu uslugu za računovodstvo, koja je zainteresiranim tvrtkama već dostupna, i to kao usluga BH Telecoma'', dodao je Hasić.

Kopirati
Drag cursor here to close