Jer mi vjerujemo!

Udruga 'Otac' prikazuje: Godina solidarnosti

Slogan "Vjerujem" nije samo riječ, već poziv na djelovanje, na stvaranje boljeg okruženja za sve nas.
Lifestyle / Obitelj | 19. 05. 2024. u 11:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U proteklih godinu dana, Udruga 'Otac' nije štedjela truda u ostvarivanju svojih humanitarnih ciljeva.

Od samog osnivanja, suočavali su se s raznim izazovima, ali su se istovremeno i trudili ostvariti niz projekata koji bi poboljšali živote onih koji su im najpotrebniji.

Ovogodišnji niz aktivnosti kulminira drugim tradicionalnim humanitarnim koncertom duhovne glazbe "Vjerujem 2024", planiranog za 8. lipnja na Stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru.

Ovaj koncert predstavlja vrhunac njihovog angažmana, okupljajući umjetnike poput Alana Hržice, Vanese Mioč, Stijepa Gleđa Markosa, fra Marina Karačića te biskupijskog zbora mladih ViDeMus iz Mostara.

Iza ovog događaja stoji ne samo predanost udruge, već i podrška lokalnih medija poput RTV HB, čija je ekipa sudjelovala u stvaranju dokumentarnog priloga koji će obuhvatiti cjelokupnu godinu rada udruge. Posebno se ističe zalaganje gospodina Marka Zeljke, čija podrška nije mogla biti veća.

Uz veliku podršku javnosti, udruzi 'Otac' uspjelo je zadržati cijenu ulaznica na simboličnih 15 KM. Ovim gestom, žele osigurati da što veći broj ljudi može sudjelovati u ovom humanitarnom događaju, dok istovremeno skupljaju sredstva za najpotrebitije.

Prvi humanitarni koncert duhovne glazbe, održan prošle godine na stadionu Pod Bijelom Brijegom, pokazao je koliko zajedništvo može biti snažno.

Slogan "Vjerujem" nije samo riječ, već poziv na djelovanje, na stvaranje boljeg okruženja za sve nas.

Udruga 'Otac' poziva sve koji dijele njihovu viziju da se pridruže njihovom naporu. Neka i ove godine Mostar odjekuje pjesmom i solidarnošću, jer svaki glas, svaka gesta podrške, čini razliku u životu onih koji trebaju našu pomoć.

Vjerujemo zajedno možemo učiniti velike stvari.

Kopirati
Drag cursor here to close