Veliki jubilej

U Vitalisu odrađen 1000. zahvat na srcu

1000. pacijent koji je svoje srce povjerio Poliklinici Vitalis bila je 40-godišnja gospođa s aritmijom. Iskusni i stručni tim, predvođen dr. Antom Anićem, uspješno je odradio zahvat i otklonio problem
Lifestyle / Zdravlje | 14. 12. 2023. u 13:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prigodnom konferencijom, koju su predvodili mr.sc. Goran Đuzel, dr. med. i dr. Ante Anić, u Poliklinici Vitalis ovoga četvrtka obilježen je veliki jubilej. Naime, stručni tim dr. Ante Anića izveo je jubilarni 1000. zahvat na srcu.

"Želim se zahvaliti čitavom timu i ustanovi na ovom velikom uspjehu i obilježavanju 1000. procedure na srcu. Naša ustanova je bila pionir u ovim zahvatima, a sada je najveći i najuspješniji centar za liječenje aritmija u Bosni i Hercegovini. Timu, a posebno dr. Anti Aniću, želim još puno uspješnih zahvata i na kraju zadovoljnih i sretnih pacijenta", rekao je tim povodom mr.sc. Goran Đuzel, dr. med., osnivač Poliklinike Vitalis.

Foto:PR / Poliklinika Vitalis

Dr. Ante Anić član je tima Poliklinike Vitalis od 2018. godine i njegovim dolaskom Vitalis se svrstao u sami vrh invazivne kardiologije u ovom dijelu Europe. Dokaz toga je i činjenica da je čak 1000 pacijenata sa srčanim problemima svoj život i zdravlje provjerilo poliklinici Vitalis.

Foto:PR / Dr. Ante Anić

"Minulih 5 godina rada u Vitalisu je jedna lijepa profesionalna priča. Približili smo pacijentima modernu skrb za aritmije srca, zbog koje se prije putovalo u inozemstvo. Tisuću interventnih procedura na kucajućem ljudskom srcu je izniman doseg. To u najmanju ruku govori da je tim za elektrofiziologiju srca Poliklinike Vitalis dobio povjerenje od 1000 pacijenata da im se odradi intervencija na njihovu srcu. Hvala im", kaže dr. Anić.

Tisućiti pacijent interventne kardiologije bila je 40-godišnja gospođa s idiopatskom VF (aritmija) i pozitivnom obiteljskom anamnezom na SCD (srčani udar). Sigurnim rukama dr. Anića i njegovog stručnog tima, u Vitalisovoj posebno opremljenoj specijaliziranoj angio Sali i laboratoriju za elektrofiziologiju srca, zahvat je uspješno odrađen i pacijentici je uklonjen problem koji je uzrokovao iregularne otkucaje srca.

"Osjećaj kada nekome svojim timskim radom uspijemo izliječiti aritmiju na srcu je doista poseban i nadahnjuje. Uz razumijevanje i potporu centralnih struktura u zdravstvenom sustavu, ove smo godine odradili rekordan broj ablacijskih procedura te tako potvrdili važnost ovog dijela skrbi za kardiološke pacijente kojeg nastavljamo neumorno razvijati s nekoliko ostalih ustanova u Federaciji BIH", rekao je dr. Anić.

Poliklinika Vitalis raspolaže najsuvremenijom opremom i vrhunski educiranim medicinskim kadrom te pruža najsofisticiranije i najmodernije usluge liječenja srčanih problema, kao što su elektrofiziološko ispitivanje, implantacija pacemakera, defibrilatora i aparata za re-sinkroniziranje srčanog rada.

Foto:PR / Poliklinika Vitalis

Ugovor potpisan između Vitalisa i Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja FBIH omogućuje da osiguranici iz čitave Federacije BiH na teret Zavoda preko uputnice u Vitalisu obave elektrofiziološko ispitivanje srca, radiofrekventnu ablaciju, koronografiju te koronografiju s ugradnjom stenta, a da je Vitalis najbolji izbor potvrđuje i konstantan porast broja zahvata na godišnjoj razini.

Kopirati
Drag cursor here to close