Kašnjenje

Nakon pitanja medija, naređena testiranja u Ortiješu

Rok za postupanje i izvršenje ove zapovjedi je odmah.
Lifestyle / Zdravlje | 20. 04. 2020. u 16:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijski stožer civilne zaštite na Šesnaestoj izvanrednoj telefonskoj sjednici održanoj dana 20.04.2020.godine, donio je zapovijed da se utvrdi klinička slika osoba koje se nalaze u karanteni u objektu u Ortiješu-Mukoša:

ZAPOVIJED

1. Zapovijeda se Ministarstvu zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ/K, Zavodu za javno zdravstvo HNŽ/K, Domu zdravlja Mostar, J.U. Domu zdravlja stari grad Mostar, da pristupe testiranju na COVID 19 osoba koje su trenutno smještene u karantenu u objektu u Ortiješu-Mukoša, te utvrde kliničku sliku tih osoba, osiguraju svakodnevnu liječničku skrb, kao i da kontroliraju rokove o vremenu za izolaciju po izdanim rješenjima.

2. Rok za postupanje i izvršenje ove zapovjedi je odmah.

3. Za provođenje ove zapovijedi zadužuju se Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ/K, Zavod za javno zdravstvo HNŽ/K, Dom zdravlja Mostar, J.U. Dom zdravlja Stari grad Mostar.

4. Ova zapovijed stupa na snagu danom donošenja.

Jedan od mailova čitatelja pristigao na redakcijsku adresu

ZAPOVIJED

1. Zapovijeda se J.P-u Komunalno Mostar, ''Komos-u'' d.d. Mostar, J.P-u. ''Parkovi'' d.o.o. Mostar, da u međusobnoj koordinaciji, osiguraju kontejner za infektivni otpad, i isti dopreme CENTRU ZA HUMANITARNO RAZORUŽANJE D.O.O. MOSTAR, čiji se objekat nalazi u Ortiješu-Mukoša.

2. Rok za postupanje i izvršenje ove zapovjedi je odmah.

3. Za provođenje ove zapovijedi zadužuju se se J.P. Komunalno Mostar, „Komos“ d.d. Mostar, J.P. „Parkovi“ d.o.o. Mostar

4. Ova zapovijed stupa na snagu danom donošenja.

Kopirati
Drag cursor here to close