13-godišnja Mostarka

Divne vijesti dolaze iz Turske: Iva Šunjić uspješno operirana

Majka je navela kako bi prva kontrola trebala biti sredinom osmog mjeseca, a u prvoj godini nakon operacije bi trebale biti ukupno 4.
Lifestyle / Zdravlje | 05. 07. 2022. u 12:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iva Šunjić, 13-godišnja Mostarka kojoj je bila nužna operacija zbog težeg oblika skolioze uspješno je operirana u Turskoj pod vodstvom turskog specijalista Ahmeta Alanya.

Iva i majka u Istanbul su otputovale 16. lipnja i bile su par dana u hotelu čekajući operaciju koja je zakazana za 21. lipnja te je bilo potrebno uraditi sve pretrage pred operacije. Operacija je nakon toga odgođena zbog tehničkih problema u bolnici, pa je urađena dva dana poslije 23. lipnja. Operacija je prošla u najboljem redu i liječnici su zadovoljni odrađenim zahvatom.

Noć nakon operacije Iva je provela na na intenzivnoj njezi, a majku su pustili da bude kratko s njom, te, kako je navela, to joj je i bilo najteže jer je gledala dijete u teškim mukama na bolničkom krevetu.

Majka je navela kako bi prva kontrola trebala biti sredinom osmog mjeseca, a u prvoj godini nakon operacije bi trebale biti ukupno 4.

''Svjesne smo da je pred nama nimalo lagan oporavak ali znamo da se u konačnici isplati i da je ova operacija uveliko poboljšala Ivinu kvalitetu života. Sve ovo je postignuto zahvaljujući vrhunskom doktoru i jedinom čovjeku kojem sam bila spremna dati svoje dijete u ruke, Prof. Dr. Ahmet Alanay i posebno svima vama, divnim i nesebičnim ljudima, koji ste nam od početka bili podrška, kako u financijskom smislu tako i pružajući nam lijepu riječ ohrabrenja! Ne bih nikoga posebno da izdvajam jer svaka pomoć nam je bila dobrodošla i još uvijek će to biti jer pred nama je i dalje borba'', zaključila je majka Ive Šunjić.

Blaženka, samohrana majka, trenutačno ne može raditi jer mora danonoćno skrbiti o Ivi te je pomoć ovoj obitelji i dalje potrebna kako bi se što uspješnije osigurao oporavak, a slijede i brojni odlasci u Tursku na kontrole.

Za uplate iz inozemstva :

Blaženka Šunjić

IBAN: BA393381302851896425

SWIFT: UNCRBA22

IME BANKE: UniCredit Bank d.d. Mostar

Za uplate iz BiH:

Blaženka Šunjić

UniCredit Bank

3381302551895116

Kopirati
Drag cursor here to close