Larry je kralj

Slavni voditelj: Sedam žena, a već osmi razvod braka!

Kingov posljednji brak sa Shawn King, s kojom se sada razveo, bio je ujedno i najdulji. Bliski izvori govore kako je slavno tv lice već dugi niz godina nezadovoljan svojim životom i sudbinom.
Lifestyle / Zabava | 21. 08. 2019. u 13:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki magazin People donosi vijest o razvodu slavnog Larryja Kinga, slavnog televizijskog i radijskog voditelja. Odvjetnici poznatog 85-godišnjaka potvrdili su medijima vijest o razvodu od dugogodišnje supruge Shawn zbog nepomirljivih razlika.

Par je u braku proveo duge 22 godine, a navodno su se razišli još u lipnju, piše TMZ.com.

Iako je ovakva odluka mnoge iznenadila, treba podsjetiti da su sada već bivši supružnici i ranije imali trzavice u braku te su se 2010. također na neko vrijeme razdvojili. Shawn i Larry vjenčali su se 1997. i imaju dva sina, 20-godišnjeg Chancea i godinu mlađeg Cannona.

Zanimljiva činjenica je da kultni voditelj iza sebe ima osam brakova, od toga dva s istom ženom.

'U ovom sam poslu već preko 60 godina i stalno se susrećem s raznim nagađanjima i pričama koje nisu istinite. I sam sam u tom poslu dio te kreacije, ali reći ću vam da uopće ne brinem zbog toga niti se osvrćem na tračeve', rekao je jednom prilikom King.

Prvi puta King je pred oltar stao 1952. s Fredom Miller, a samo godinu dana kasnije su se razveli. Potom se oženio 1961. s Alene Akins s kojom je bio svega dvije godine u braku. Nakon nekoliko godina razdvojenosti ponovno su se oženili 1969., ali sreća je ovoga puta potrajala tri godine.

Odmah nakon tog razvoda osmijeh mu je na lice vratila Mickey Sutphin s kojom je bio 1967. godine. U nešto dužem braku bio je sa Sharon Lepore s kojom se oženio 1976., a razveo 1983. 1989. ponovno daje šansu ljubavi. Vjenčao se s Julie Alexander, a brak je propao tri godine kasnije.

Njegov posljednji brak sa Shawn King, s kojom se sada razveo, bio je ujedno i najdulji. Bliski izvori govore kako je slavno tv lice već dugi niz godina nezadovoljan svojim životom i sudbinom.

Kopirati
Drag cursor here to close