Sharon Stone

Slavna glumica iz Sirovih strasti napunila 60 godina

Kad je u pitanju Hol­ly­wood, Sharon Stone je mega-zvijezda i to je neupitno. Zanimljivo je, međutim, da se za nju s pravom može kazati kako je svoju karijeru i kultni status izgradila - širenjem nogu. Dakako, figurativno kazano
Lifestyle / Zabava | 10. 03. 2018. u 23:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavna glumica Sharon Stone napunila je danas 60 godina, što u svakom slučaju vrijedi obilježiti, iako se dame nikad ne pita za godine.

Kad je u pitanju njezin seksipil, svih ovih godina ''okitila'' se brojnim laskavim naslovima - najseksipilnija glumica stoljeća ili pak čitave povijesti filma, potom najseksipilnija žena na svijetu i tome slično.

Bilo je to sredinom devedesetih godina, kad su fotografi trošili kilometre filmova snimajući zavodljivu Sharon, a njezini fanovi nisu propuštali ništa što je u vezi s njom objavljivano. Njezini filmovi i danas su kultni i bez obzira jeste li ih već gledali, naiđu li ponovno preko ekrana - zadržat ćete se na tom kanalu.

Kad je u pitanju Hol­ly­wood, Sharon Stone je mega-zvijezda i to je neupitno. Zanimljivo je, međutim, da se za nju s pravom može kazati kako je svoju karijeru i kultni status izgradila - širenjem nogu. Dakako, figurativno kazano, a misli se na legendarnu scenu iz filma "Sirove strasti", redatelja Paula Verhoevena, u kojoj je Sharon pokazala znatno više negoli je željela.


Ovaj je trenutak usmjerio čitavu karijeru Sharon Stone

Ispostavilo se kako je taj djelić sekunde u kojem je Sharon Stone raširila noge, a na sebi nije imala intimno rublje, porušio neke tabue u konzervativnom filmskom svijetu, jer su blagajne u kinima naprosto bile zatrpane zelenim novčanicama. Dakako, jednako frenetično film je primljen u ostatku svijeta.

Od tada su gotovo nepoznatu starletu filmske D klase počeli slaviti kao filmsku zvijezdu „La Stone“.

Nakon "Sirovih strasti" snimila je veliki broj filmova. Jednom je osvojila nagradu Gol­den Globe („Casino“, 1995.), bila nominirana za Oscara, dobila nagradu Emmy i različite MTV Awards nagrade.


Svoj 60. rođendan proslavila je u društvu 19 godina mlađeg momka Angela Boffa

Sharon Stone je visoko inteligentna osoba (IQ 154), usvojila je trojicu sinova, angažirana je u borbi za smanjenje siromaštva među djecom, za suzbijanje širenja AIDS-a, potom za prava žena i na mnogim drugim poljima.

Veliki je borac, ispostavilo se 2002. godine kad je doživjela moždani udar, nakon kojega je ponovno morala učiti hodati i govoriti.

Proslavljajući svoj 60. rođendan, Sharon Stone je izišla pred fotografe i novinare u hotelu „Mondrian“, Los Angeles, reklo bi se - vrlo smjelo odjevena.

A na pitanje koja je tajna njezine vitalnosti i ljepote kazala je: "Pilates, meso i tamna čokolada. Osim toga, ja rado odvrnem glazbu do kraja i plešem dok mi duša ne dođe u grlo".

Kopirati
Drag cursor here to close