Buci, buci...

Ronaldo "Il fenomeno" kilažom zaprijetio potonuću jahte

Poznato je kako se Ronaldo nakon kraja karijere jako udebljao, kako sam tvrdi, zbog nekih zdravstvenih problema koji su ga zadesili, no svaki put nas uspije iznenaditi svojim izgledom.
Lifestyle / Zabava | 04. 08. 2022. u 14:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarni brazilski napadač Ronaldo za mnoge je najbolji napadač i jedan od najboljih nogometaša svih vremena.

Međutim, pojavom Cristiana Ronalda, mladića iz Portugala koji je vremenom postao planetarna zvijezda, morao je Brazilac Ronaldo Luís Nazário de Lima dobiti nadimke kako bismo razlikovali ova dva izvanserijska nogometaša koje obožava cijeli nogometni svijet.

Tako je osim ''Il fenomena'', kako su ga prozvali u Italiji, dobio nadimke kao što su ''pravi Ronaldo'', ali i ''debeli Ronaldo''.

Poznato je kako se nakon kraja karijere jako udebljao, kako sam tvrdi, zbog nekih zdravstvenih problema koji su ga zadesili, no svaki put nas uspije iznenaditi svojim izgledom.

Nije 'iznevjerio' ni ovaj put kada su ga španjolski mediji snimili na Ibizi, na koju je ovog ljeta došao na odmor nakon povratka iz Brazila. Za razliku od njegove 13 godina mlađe djevojke Celine Locks, koja izgleda tipično manekenski, Ronaldo je više nego 'zabucio'.

Fotke su osvanule na Twitteru, ali i na drugim mrežama.

Kopirati
Drag cursor here to close