Mom RiRi

Rihanna je rodila sina!

Rihanna i partner A$AP Rocky već dulje se nisu pojavili u javnosti pa su već krenule špekulacije da je pjevačica vjerojatno rodila, a sumnje su se sada i obistinile, a kako piše Daily Mail.
Lifestyle / Zabava | 20. 05. 2022. u 08:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevačica Rihanna prema najnovijim informacijama koje je prenio TMZ rodila je dječaka.

Rihanna i partner A$AP Rocky već dulje se nisu pojavili u javnosti pa su već krenule špekulacije da je pjevačica vjerojatno rodila, a sumnje su se sada i obistinile, a kako piše Daily Mail, Rihanna je na svijet donijela dječaka i to već 13. svibnja.

Nekoliko dana par je uspio vijest zadržati u tajnosti, ali još se nisu oglasili javno niti na svojim društvenim mrežama, prenosi Showbuzz.hr

Posljednji put pjevačica je trudna viđena 9. svibnja nakon izlaska na večeru sa svojim partnerom u Santa Monici u Kaliforniji.

Unatoč brojnim skandalima koji su proteklih nekoliko mjeseci opsjedali ovaj par, Rihanna i Rocky ni o čemu se nisu javno oglasili na društvenim mrežama, a time su i potvrdili kako su sve vijesti bile lažne.

Podsjetimo, Rockyja su na Twitteru proglasili nevjernim jer je navodno Rihannu prevario s njezinom suradnicom, a trudna Rihanna je sve to vidjela,. Međutim, Luis Positano koji je vijest objavio na svom Twitter profilu to je kasnije i opovrgnuo i javno se ispričao.

Nekoliko dana kasnije, Rocky je optužen da je pucao na muškarca iz vatrenog oružja prije nekoliko mjeseci, ali iz svega se izvukao jamčevinom.

Par je zadnje mjesece trudnoće proveo na Rihanninom rodnom otoku Barbadosu, a pjevačica je snimljena kako uživa na plaži uz svoje najmilije.

Kopirati
Drag cursor here to close