Treća sreća?

Nije više Klum: Slavna manekenka i službeno uzela suprugovo prezime

Bild piše kako je Heidi Klum 30. rujna u Los Angelesu podnijela zahtjev za promjenu prezimena, a zahtjevu je udovoljeno tako da je ona od 3. prosinca gospođa Kaulitz.
Lifestyle / Zabava | 06. 12. 2019. u 10:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavni njemački model iza sebe ima dva propala braka, ali se čini kako je u najnovijoj bračnoj zajednici konačno našla ono što žena traži.

Prvi suprug ljepotice bio je Rico Pipin od kojeg se razvela 2002. godine nakon pet godina braka, a drugi glazbenik Seal za kojeg je bila udana od 2005. do 2014. godine te s kojim ima i troje djece. Pjevač se punim imenom zove Seal Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel.

Osim toga, iz veze s talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom ima kćer Leni.

No, supermodel Heidi Klum samo je zbog sadašnje ljubavi, 17-godina mlađeg supruga Toma Kaulitza odlučila promijeniti prezime.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Wer macht die beste Diva heute abend? 20.15 @prosieben #queenofdrags

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

Bild piše kako je Heidi Klum 30. rujna u Los Angelesu podnijela zahtjev za promjenu prezimena ('Petition for change of name', pod brojem 19STCP04278), a zahtjevu je udovoljeno tako da je ona od 3. prosinca gospođa Kaulitz.

Tako je zaljubljeni par tri mjeseca nakon romantične svadbe sada sjedinjen i pod zajedničkim prezimenom.

Inače, Tom Kaulitz (30) je gitarist popularne njemačke grupe "Tokio Hotel" koja je ranije imala ogromnoga uspjeha kod tinejdžerske populacije. Ovaj pop-rock sastav osnovan je 2001. godine.

Zanimljivo je da su upravo braća blizanci, gitarist Tom i pjevač Bill Kaulitz, glavne zvijezde ove skupine.

Sastav je izdao četiri studijska albuma, od kojih su tri bili prvi na domaćim ljestvicama, a u svojoj domovini su prodali gotovo 5 milijuna CD-a i DVD-a.

Video: Tokio Hotel - Monsoon
Kopirati
Drag cursor here to close