Inspiriran snovima

Nevjerojatni trikovi na skijama u nadrealnom japanskom kvizu

U videu luckasti voditelj okreće kolo i pred Jespera postavlja nemoguće zadatke. Sve se događa u okruženju nalik na zaleđeni podzemni bunker, u kojem prepreke i trikovi izgledaju nestvarno
Lifestyle / Zabava | 03. 12. 2020. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najboljih freestyle skijaša današnjice, Šveđanin Jesper Tjäder, objavio je novi video u kojem izvodi zapanjujuće trikove nakon što u snovima odluta u nestvarni ambijent japanskog TV kviza.

Šveđanin je odgovoran za neka od najneverojatnijih i najatraktivnijih freestyle skijaških videa, kao što su ''Unrailistic'',''Unrailistic 2.0'', ''Jesper Tjäder Forest'' i ''Skiing on Copenhill'', koja su mu donijela milijune pregleda na YouTubeu.

Ovaj 26-godišnjak je reputaciju jednog od najkreativnijih skijaša slobodnim stilom stekao zahvaljujući tituli u FIS Svjetskom kupu 2014 (u disciplini slopestyle), dva nastupa na zimskim olimpijadama te impresivnim vožnjama na Red Bull Playstreets natjecanjima u Bad Gasteinu.

Njegov najnoviji projekt se zove ''Is This Jesper Tjäder's Dream Game Show?''. Jesper se u snu nađe u ulozi natjecatelja u japanskom TV kvizu sa ekstremnim izazovima. Bez obzira jeste li poput njega odrasli provodeći sate pred televizorom, vjerojatno ste nekad naletjeli na neki sličan ludi show program.

U videu luckasti voditelj okreće kolo i pred Jespera postavlja nemoguće zadatke. Sve se događa u okruženju nalik na zaleđeni podzemni bunker, u kojem prepreke i trikovi izgledaju nestvarno.

Video: Is This Jesper Tjäder's Dream Game Show?

Ideja za ovaj otkačeni i pomalo nadrealni projekt nastala je iz snova koji su mu se ponavljali, a u kojima skija u jednom takvom bizarnom kvizu, te je počeo skicirati potencijalne zadatke, prepreke i izazove.

''Na nivou na kojem se nalazim u slobodnom skijanju, obično je zaista zastrašujuće isprobavati nove stvari, ali u kvizu sam zamišljao samo zabavnu stranu skijanja. Uspjeli smo se približiti mojim snovima. U jednom trenutku sam se osjećao kao da sam stvarno u kvizu'', otkrio je Šveđanin.

Kao i njegovi raniji uratci, novi video je na putu da postane viralan. Naravno, za snimanje ovakvog videa potrebno je mnogo rada, vremena - i ponavljanja.

''Veliki broj neuspješnih pokušaja (60 puta) prije nego što uspijem izvesti trik nije nova situacija za mene. To je samo dio procesa'', osvrnuo se na dugo i naporno snimanje.

Kopirati
Drag cursor here to close