Šala mala

Nasjeli ste – Neće Bruce Lee iz Mostara 'niđe'

Podsjetimo, neke prvoaprilske šale portala Bljesak.info i ranijih godina su prošle kao zbilja.
Lifestyle / Zabava | 01. 04. 2024. u 15:33 B.J. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brojne medijske kuće u BiH i regiji nasjele su na prvoaprilsku šalu portala Bljesak.info da će se bista Brucea Leeja, na zahtjev njegove obitelji i pod urgiranjem američkog veleposlanstva, premjestiti u Seattle.

Nije se obitelj filmske i borilačke zvijezde zanimala za ukradenu bistu iz mostarskog parka, nije američko Veleposlanstvo u BiH posredovalo u dogovoru.

Također, nije Mostaru ponuđeno da se umjesto biste koja čeka u policiji da je netko preuzme postavi replika Kipa slobode i nije Mostaru nitko ponudio festival borilačkih filmova.

Ne znamo hoće li i treba li biti pokrenuta istraga zbog nedostatka video-nadzora u mostarskom parku i ne znamo je li netko tražio natrag bistu Brucea Leeja natrag i je li ona ima uopće vlasnika u nekakvim papirima.

Dakle, vijest je prvoaprilska šala, a medijima koji su nasjeli, se ispričavamo što su neke od svojih čitatelja doveli u zabludu. Neki su, vidjeli smo u komentarima, shvatili da se šalimo.

Podsjetimo, neke prvoaprilske šale portala Bljesak.info i ranijih godina su prošle kao zbilja.

Tako je šala da su njemački stručnjaci preporučili Gradu Mostaru da sportsku dvoranu izmjesti a da na podzemnim garažama napravi veliki park naišla na veliko odobravanje javnosti koja se složila s nama da je dvorani sada pretijesno.

Prije dvije godine ''zavirili'' smo u demografsku strategiju u kojoj smo otkrili sedam točaka. Ne bi bilo loše da ih vlasti i primijene. Smatramo da nisu loše.

Šala o tome da će se sva mostarska raskrižja sa semaforima pretvoriti u kružne tokove skoro se ostvaruje.

Pisali smo i kako Šveđani zbog mostarskih kolektora dižu kolektivnu tužbu protiv Mostara. To ne bismo da se ostvari.

Valjda se ne ostvari i ovo s Bruceom Leejom. Barem što se premještanja spomenika tiče.

 

Kopirati
Drag cursor here to close