Pao razvod

Kim Kardashian ponovno slobodna

Zvijezda reality televizijskih programa promijenila je svoje ime iz Kardashian-West u samo Kardashian nakon što je to odobrio sudac na Višem sudu u Los Angelesu.
Lifestyle / Zabava | 03. 03. 2022. u 09:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki sud razveo je Kim Kardashian od repera Kanye Westa na ročištu u srijedu u brakorazvodnom postupku, prenijeli su američki mediji.

Zvijezda reality televizijskih programa promijenila je svoje ime iz Kardashian-West u samo Kardashian nakon što je to odobrio sudac na Višem sudu u Los Angelesu, prenosi Hina. 

Reality zvijezda, koja se videolinkom pojavila na ročištu u srijedu, zatražila je zakonsku promjenu u prosincu.

Njezin zahtjev za promjenu bračnog statusa odobren je prije nego što će se razraditi detalji o skrbništvu nad djecom i podjeli imovine.

Ova praksa razdvajanja brakorazvodnog postupka uobičajena je kod kompliciranih razvoda.

Prošlog mjeseca odvjetnici u ime Kardashian rekli su da je West unaprijed pristao na razdvajanje postupka, što je reper negirao u svojim pravnim podnescima.

Odvjetnica Laura Wasser, koja zastupa Kardashian, optužila je Westa, koji je zakonski promijenio ime u Ye, da je "strateški" promijenio svog pravnog zastupnika kako bi usporio postupak.

Westova nova odvjetnica Samantha Spector priznala je u srijedu da je bila uključena u slučaj prije "manje od 24 sata".

Repera je ranije predstavljao Chris Melcher.

Unatoč razrješenju njihovog zakonskog bračnog statusa sada treba riješiti pitanje njihovih mirovinskih primanja i druge imovine.

Kopirati
Drag cursor here to close