Podrška i tijekom razvoda

Kim Kardashian sa Kanye Westom na predstavljanju njegovog albuma "Donde"

Glazbenik nije pjevao, ali je bio domaćin zabave na kojoj su se slušale pjesme s albuma "Donde", nazvane po njegovoj majci koja je umrla 2007.
Lifestyle / Flash | 24. 07. 2021. u 09:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kim Kardashian pridružila se suprugu s kojim je u procesu razvoda, glazbeniku Kanyeu Westu dok je u sportskoj areni u Atlanti predstavljao svoj posljednji album "Donde" pred desecima tisuća obožavatelja.

Kim, koja je u veljači podnijela zahtjev za razvod od Westa, snimljena je s njihovo četvero male djece na prepunom stadionu Mercedes Benz u Atlanti čiji je kapacitet za 71 tisuću ljudi.

Glazbenik nije pjevao, ali je bio domaćin zabave na kojoj su se slušale pjesme s albuma "Donde", nazvane po njegovoj majci koja je umrla 2007., piše Hina.

West, odjeven u crveno i pokrivajući cijelo lice, pojavio se sa zakašnjenjem više od 90 minuta, i plesao i hodao po golom bijelom podu stadiona, nije se obraćao publici, a album je svirao iz zvučnika.

Kim Kardashian je podijelila videozapis s tog događaja uživo na svom Instagram 'storyju', a na jednom dijelu West pjeva "gubim obitelj".

Album "Donde" je 22. studijski album Westa (koji je i dobitnik Grammyja) i sadrži suradnje s glazbenicima i producentima Jay-Z-jem, Travisom Scottom, Lil Baby i drugima.

Kopirati
Drag cursor here to close