Biber po pilavu

Justin i Hailey nisu spavali zajedno prije braka, ali nisu oni jedini takvi

"Htio sam se ponovno posvetiti Bogu u tom smislu jer sam stvarno mislio da je to dobro za stanje moje duše. I vjerujem da me Bog blagoslovio s Hailey zauzvrat. Dobiješ nagradu za dobro ponašanje"
Lifestyle / Zabava | 08. 02. 2019. u 13:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predbračnu čistoću, odnosno izbjegavanje seksa prije braka, u mainstream pop kulturu prvu je uvela Britney Spears. Kad se pojavila na sceni jedva punoljetna izjavila je da želi "čekati prije braka". Ubrzo joj se u tome pridružila Christina Aguilera i to je postao pravi trend. Koliko je bilo istine u tome, a koliko je to bila samo poza za javnost, nije ni bitno. Ionako smo kasnije saznali da su obje prekršile svoje obećanje.

No, predbračna čistoća vraća se na velika vrata. Posljednji koji je izjavio da se nije seksao prije braka je Justin Bieber, koji se s manekenkom Hailey Baldwin vjenčao u rujnu prošle godine.

"Imao sam problem sa seksom. Mislim da to može uzrokovati puno boli. Ponekad se ljudi seksaju jer se ne osjećaju dovoljno dobro, nedostaje im samopoštovanja. To rade i dečki i cure. Htio sam se ponovno posvetiti Bogu u tom smislu jer sam stvarno mislio da je to dobro za stanje moje duše. I vjerujem da me Bog blagoslovio s Hailey zauzvrat. Dobiješ nagradu za dobro ponašanje", rekao je Bieber u intervjuu za Vogue, prvom koji je par dao zajedno.

Hailey se s njim družila godinama prije nego što su postali par, a najčešće su vrijeme provodili upravo u crkvi. Ona ih je i zbližila pa su u lipnju počeli vezu da bi se u rujnu tajno vjenčali.

Victorijina anđelica

Jedna od pop princeza koja se držala svog zavjeta čistoće je i Jessica Simpson, koja je zaista čekala do prve bračne noći s Nickom Lacheyem. Brak nije potrajao pa su se razveli nakon četiri godine, a sad je u drugom braku s Ericom Johnsonom.

S njim nije čekala do braka; vjenčali su se nakon što im se rodilo drugo dijete, a trenutno čekaju treće.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

This @jessicasimpsonstyle flannel duster is my everything! Shop this look and more from the fall collection at @macys and @dillards

Objavu dijeli Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Brazilska manekenka Adriana Lima, jedna od najpoznatijih i najdugovječnijih Victorijinih anđelica, pomalo je šokirala javnost kad je u intervjuu rekla da iz vjerskih razloga ne želi seks prije braka.

"Moraju poštovati moj izbor, ako ga ne poštuju znači da me ne žele", rekla je Lima. Pronašla je zatim srpskog košarkaša Marka Jarića koji ju je poštovao, a vjenčali su se nakon godinu dana veze. U pet godina dobili su dvije kćeri, a rastali su se 2014. godine.

Lima je inače toliko religiozna da je htjela postati časna sestra, no umjesto toga je postala najplaćenija manekenka na svijetu, najviše zahvaljujući revijama seksi donjeg rublja za Victoria's Secret.

Bezgrješne Mariah i Miranda

Još jedna Victorijina anđelica čekala je seks do braka, i to drugog. Miranda Kerr iz prvog braka s Orlandom Bloomom ima sina, no s Evanom Spiegelom, vlasnikom Snapchata, čekala je skoro dvije godine.

"Ništa do braka. On je jako tradicionalan. Ne smijemo... Mislim, samo čekamo", rekla je Miranda pomalo zbunjeno u intervjuu. Par se vjenčao 2017., a sad imaju sina.

Mariah Carey također je htjela čekati brak s Nickom Cannonom, inače njezin drugi po redu.

"Nije da nismo bili intimni, samo nismo išli do kraja. Imali smo slična uvjerenja i jednostavno sam mislila da će biti posebnije ako budemo čekali dok se vjenčamo. I bilo je", rekla je Mariah. Vjenčali su se nakon veze kraće od godine dana.

S Nickom je dobila blizance Monroe i Moroccan, ali su se rastali nakon osam godina braka, iako su ostali u dobrim odnosima.

 

Kopirati
Drag cursor here to close