Pomoć

Udruga Pravi Put donira higijenske potrepštine i brašno po mjesnim zajednicama u ŽZH

Udruga „Pravi Put“ postoji veće šest godina i oduvijek je bio društveno odgovorna, što pokazuje projekt socijalno humanitarnog naziva „pomozimo bolesnima i siromašnima
Lifestyle / Obitelj | 07. 02. 2021. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga „Pravi Put“ je primila donaciju od higijenski potrepština, brašna od donatora iz Republike  Hrvatske,te ovim putem poziva predstavnike mjesni zajednica da se jave i podijele obiteljima koji su slabijeg socijalnog statusa, obiteljima sa više članova, i slično.

Navedene donacije se nalaze u skladištu Udruge, te možete kontaktirati putem email: pravi.put.udruž[email protected], ili direktno na kontakt broj:+38763108122.

''Aktivnim radom na poboljšanju uvjeta života osobama kojima je pomoć potrebna, jer samo zajedničkim snagama i dobrom saradnjom možemo doprinijeti rastu i razvoju naše zajednice'', poručii su.

Udruga „Pravi Put“ postoji veće šest godina,  i oduvijek je bio društveno odgovorna, što pokazuje projekt socijalno humanitarnog naziva „pomozimo bolesnima i siromašnima.

Isto  tako Udruga je dobitnica mnogi nagrada za njezin rad.,kao i nedavno priznanje od Američke ambasade ,to jest ambasadora gdina Nelsona,u kojem ističe da radom, posvećenosti zajednici i sinergijom zajednički ujedinjeni snaga možemo uraditi nešto više za napredak BH društva.

Kopirati
Drag cursor here to close