Roda na vrata

Popularni pjevač Ed Sheeran postao otac: Stigla Lyra Antarctica

"Prošli tjedan, uz pomoć sjanog tima, Cherry je rodila našu lijepu i zdravu kćer - Lyru Antarctica Seaborn Sheeran", napisao je pjevač.
Lifestyle / Obitelj | 01. 09. 2020. u 21:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images /  Ed Sheeran sa suprugom Cherry Seaborn

Popularni britanski kantautor Ed Sheeran postao je otac u 29. godini života.

Pjevač srceparajućih balada je putem Instagrama objavio da je u njegov život došla jedna slatka curica.

S obzirom da Britanci svoj privatni život rado drže podalje od očiju javnosti, Sheeran nije objavio sliku svoje bebe, nego jedan par dječjih čarapica i ručno pleteni pokrivač.

Fanovima je poručio kako ima neke osobne vijesti koje želi podijeliti s njima.

"Prošli tjedan, uz pomoć sjanog tima, Cherry je rodila našu lijepu i zdravu kćer - Lyru Antarcticu Seaborn Sheeran", napisao je pjevač.

Video: Ed Sheeran - Perfect (Official Music Video)

"Potpuno smo zaljubljeni u nju. I mama i beba se odlično osjećaju, a mi smo na devetom nebu. Nadamo se da možete uvažiti našu privatnost. Puno ljubavi i vidjet ćemo se kad dođe vrijeme", javlja emotivni Ed Sheeran.

Ovaj iznimno nadareni umjetnik povukao se sa suprugom Cherry Seaborn (28) prije nekog vremena u Suffolk. Superzvijezda tamo ima nekoliko kuća - mještani to mjesto simbolično nazivaju - "Sheeranville".

Mora se priznati kako je ime Lyra Antarctica uistinu originalno i prilično rijetko, ali imali su njegovi kolege iz branše i smjelijih izbora imena za svoje potomke.

 

Kopirati
Drag cursor here to close