Klub Špica

Zavirite na najveći Max Factor event do sada – Pure & Vintage

Više od 70 zvanica imalo je priliku da prisustvuje obilježavanju 30. rođendan Max Factor-ove kultne maskare "2000 kalorija", te da se upoznaju s novom Miracle Pure kolekcijom.
Lifestyle / Moda | 04. 11. 2022. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prekrasnom ambijentu sarajevskog kluba Špica u četvrtak, 3. studenog održan je najveći Max Factor event do sada – Pure & Vintage.

Više od 70 zvanica imalo je priliku da prisustvuje obilježavanju 30. rođendan Max Factor-ove kultne maskare "2000 kalorija", te da se upoznaju s novom Miracle Pure kolekcijom.

Foto: PR / Zavirite na najveći Max Factor event do sada – Pure & Vintage

2000 calorie maskara proslavila je 30 godina stvaranja nezaboravnih trepavica. Tim povodom predstavljen je novi, još ljepši i primamljiviji izgled ove volumenske maskare, otporne na svakodnevno dodirivanje očiju, za fantastičan doživljaj maskare koja se ne razmazuje.

Pored toga predstavljena je i nova Miracle Pure kolekcija, inspirirana proizvodima za njegu kože, koju čine puder, korektor i lakovi za nokte. Ova kolekcija razvijena je s jedinstvenom formulom za poboljšanje teksture kože i sastojcima koji pomažu koži iznutra.

Foto: PR / Zavirite na najveći Max Factor event do sada – Pure & Vintage

Miracle Pure je prvi Max Factorov puder koji istovremeno njeguje kožu s čak 89% hranjivih sastojaka, uključujući kompleks kolagena, vitamin C i hijaluronsku kiselinu, dok Miracle pure korektor njeguje kožu sa 100% veganskom formulom. Sadrži Vitamin C i hijaluronsku kiselinu, te garantira gladak izgled lica zahvaljujući svojoj formuli za maksimalnu hidrataciju.

Max Factor Miracle Pure lakovi za nokte u intenzivnim nijansama sadrže 100 % vegansku formulu koja njeguje i jača prirodne nokte te im dopušta da dišu.

Prisutni su na licu mjesta mogli dobiti i korisne savjete stručnjaka o pravilnoj primjeni ovih proizvoda.

Miracle pure kolekcija

Miracle Pure je prvi Max Factorov puder koji istovremeno njeguje kožu s čak 89% hranjivih sastojaka, uključujući kompleks kolagena, vitamin C i hijaluronsku kiselinu. Formula se lako nanosi i lijepo razmazuje.

Ravnomjerno zamagljuje male nesavršenosti, što je dovoljno za blistav i prirodan izgled. SPF 30 štiti od izvanjskih utjecaja. Miracle pure puder je kreiran po uzoru na proizvode za njegu kože te sadrži njegujuće sastojke. Uz ujednačavanje tena, koži vašeg lica će pružiti hidrataciju, omogućiti dodatnu čvrstoću lica, a redovnim korištenjem pudera, koži ćete dati prirodnu elastičnost.

Foto: PR / Zavirite na najveći Max Factor event do sada – Pure & Vintage

Formula je osmišljena tako da poboljša izgled kože te da sjaj i zdrav izgled. Već pri prvom korištenju pudera ćete shvatiti da se lako nanosi te se ugodno i lako razmazuje.Sveukupni dojam nakon nanošenja pudera će se činiti kao da nosite hidratantnu kremu. Imajući to u vidu, ova tekuća podloga ne isušuje lice, a boja ne oksidira ni nekoliko sati nakon nanošenja.

Miracle pure korektor koji njeguje kožu sa 100% veganskom formulom. Sadrži Vitamin C i hijaluronsku kiselinu, te garantira gladak izgled lica zahvaljujući svojoj formuli za maksimalnu hidrataciju. Smanjuje vidljivost bora, te posvjetljuje kožu pigmentima koji reflektiraju svjetlost za vidljivo blistaviji ten.

Max Factor Miracle Pure lakovi za nokte u intenzivnim nijansama sadrže 100 % vegansku formulu koja njeguje i jača prirodne nokte te im dopušta da dišu. Jedinstvena zakrivljena četkica omogućava lako i ravnomjerno nanošenje laka na nokte. Max Factor Miracle Pure lak za nokte brzo se suši i traje do čak 6 dana!

2000calorie maskara

2000 Calorie volumenska maskara otporna na svakodnevno dodirivanje očiju, za fantastičan doživljaj masakre koja se ne razmazuje. Lako se uklanja sredstvom za skidanje šminke, preparatom za čišćenje lica ili sapunom i vodom. Bez mirisa i bez vlakana, pogodna je za osobe sa osjetljivim očima i one koje nose kontaktna sočiva.

Jedinstvena kombinacija sastojaka koji su otporni na razmazivanje i vlagu. Posebno dizajnirana četkica omogućava postupno i lako nanošenje slojeva maskare na vaše trepavice kako biste dobili izgled koji želite, bez grudvica i sljepljivanja.

Kultnu maskaru sada možete pronaći u novom pakovanju, s još ljepšim i primamljivijim dizajnom. 2000calorie slavi 30 godina stvaranja nezaboravnih trepavica uz novi izgled.

Kopirati
Drag cursor here to close