'It' boja mjeseca

Vrijeme je za nove nokte: Evo inspiracije

Neutralne boje laka za nokte poput ove sive nikada ne izlaze iz mode. Možemo reći da su one uvijek u trendu i s njima ne možemo pogriješiti.
Lifestyle / Moda | 02. 11. 2023. u 16:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U skladu s tmurnim jesenskim vremenom, siva boja nezaobilazna je ove sezone. Nose se sve nijanse sive boje koja je , osim što dobro izgleda, vrlo zahvalna za kombiniranje.

Ova nijansa se iznova i iznova pokazala kao veliki hit među beauty entuzijasticama na Instagramu i u stvarnom životu, a hashtagu #greynails već godinama raste popularnost, i to doslovno iz minute u minutu.

Pa, zašto se ne bismo inspirirali nekim od najljepših manikura na društvenim mrežama i pridružile trendu? Siva boja u divnoj nijansi betona, naša je 'it' boja laka za nokte za studeni.

Ovog mjeseca nosit ćemo nijansu koja podsjeća na boju betonu na bazi sive boje koja pristaje apsolutno svakom tonu kože, prenosi Journal

Neutralne boje laka za nokte poput ove sive nikada ne izlaze iz mode. Možemo reći da su one uvijek u trendu i s njima ne možemo pogriješiti.

Upravo je ova odvažna i prava jesenska nijansa idealan odabir za vašu sljedeću manikuru jer je istovremeno chic, elegantna i laska svakom tonu kože.

Poput sestrinskih nijansi lakova za nokte, bijele i crne, siva je zgodna i iznenađujuće laskava alternativa unutar vaše osnovne obitelji neutralnih boja.

Ipak, ključno je odabrati savršenu iteraciju koja će doista pristajati vašoj boji kože. Srećom, bogovi lakova za nokte blagoslovili su nas sa stotinama nijansi i formula za kupnju. 

Kopirati
Drag cursor here to close