Za kratke i duge nokte

Top ideje za Valentinovske manikure koje morate probati

Manikure, bile na dugim ili kratkim noktima, moraju biti napravljene s ukusom i mjerom. Posebno je to slučaj kada će na noktima biti više detalja kao na ovim valentinovskim manikurama.
Lifestyle / Moda | 12. 02. 2024. u 08:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odradili smo Božić i Novu godinu, a sada je pred nama Valentinovo. Nekima jako drag blagdan, nekima malo manje, ali činjenica je da je izvrsna inspiracija za manikure. Ipak, to je dvosjekli mač jer ako pretjeramo, te manikure mogu biti jako kičaste i izgledati jeftino pa čak i djetinjasto. To ne želimo.

Manikure, bile na dugim ili kratkim noktima, moraju biti napravljene s ukusom i mjerom. Posebno je to slučaj kada će na noktima biti više detalja kao na ovim valentinovskim manikurama. S onom najbazičnijom crvenom bojom laka nikada neće pogriješiti, prenosi Journal

To je ziheraški odabir s razlogom, uvijek dobro izgleda, klasika je i elegantno je. No nisu svi za takav minimalistički pristup.

E baš za te druge je ovaj tekst. Ove godine hit su manikure s malenim srcima u različitim nijansama ružičaste i crvene. Ona su "porazbacana" po noktima pa te manikure istovremeno izgledaju zaigrano, ali i elegantno. Naprosto, u njih se jako lako zaljubiti.

Osim toga, uvijek je popularna i bijela boja, cirkoni kao i zlatne i srebrne šljokice. Samo imajte na umu umjerenost. Za minimaliste koji ne žele klasičnu crvenu, tu su manikure s jednim sitnim crnim srcem na svakom noktu.

To je dovoljno decentno, a opet nije dosadno. Osim toga, ove godine trend je i colour blocking pa tako na tamno crvenu podlogu idu roza srca, ali to je već opcija za one odvažnije.

Prilikom biranja valentinovske manikure obratite pažnju na oblik i duljinu svog nokta. Ako imate ionako duge nokte, nemojte pretjerivati s detaljima kako bi i dalje postigli onaj elegantni izgled. Također, nemojte pretrpati ni kratke nokte.

Najbolje se držati prirodnijih oblika, a udaljiti se od onih kakve vole Kylie Jenner, Stassie i ostale zvijezde, kao i TikTokerice.

Ovi romantični nokti savršen su izbor za veljaču. Dovoljno su zabavni da vam ne dosade do sljedećeg posjeta noktarici, a to je najbitnije. Također, ne sumnjamo da vaši nokti za Valentinovo mnogima biti inspiracija.

Kopirati
Drag cursor here to close