Uvijek „prolaze“

Tri frizure savršene za svaku ženu

Jednako dobro izgledaju uz mlađanhno lice, ali pristaju i zrelim ženama
Lifestyle / Moda | 08. 12. 2021. u 21:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Ilustracija

Kao i u modi, postoji nekoliko klasika s frizurama koje jednostavno uvijek „prolaze“. Preživljavaju svaki trend, bezvremeno su lijepe, prikladne su za svaku strukturu kose, a također divno laskaju licu. Bez obzira imaš li okrugli, srcoliki oblik lica, ovalno ili kvadratno lice, jesi li mlađa ili starija - evo tri frizure savršene za svaku ženu…

Klasični bob

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale)

Klasični bob, koji je na stražnjoj strani glave kraći nego na prednjoj i završava na duljini brade, uvijek je dobar izbor. Nježno uokviruje lice i vješto naglašava crte lica. Također je jednostavan za oblikovanje i može se nositi na najrazličitije načine. Od glatkih do valovitih do vrlo kovrčavih, sa ili bez šiški - moguće su najrazličitije opcije, ovisno o tvojoj želji.

Dugački bob

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HUGO GIUSEPPE (@hugo_giuseppe)

Klasični bob je prekratak za tebe? Onda možeš odabrati i dužu varijantu, tj. dugački bob. Frizura srednje duljine završava u visini ramena ili ključne kosti, rezana je ravno ili postepeno, može se nositi sa svim teksturama kose i izvrsno izgleda sa šiškama ili bez njih. Uz to, oblikovanje je obično vrlo jednostavno i može se postići s malo napora.

Šiške

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by R O C K Y B A R N E S (@rocky_barnes)

Bez obzira imaš li kratku, srednje dugačku ili dugačku kosu: pony (frizuru sa šiškama) možeš bez problema nositi u stilu u bilo kojoj dobi. Daje kosi svjež zamah, pruža optički volumen ovisno o načinu šišanja, a također nježno uokviruje lice, što bolje naglašava crte lica. Od zavjesa šiški do vrlo kratkih, ravno odrezanih šiški - izbor je golem. Jednostavno se odluči za varijantu koja ti se najviše sviđa i s kojom se osjećaš ugodno.

 

Kopirati
Drag cursor here to close