Pokažite boju

Tri boje koje će dodatno naglasiti preplanuli ten

S razlogom su svjetlije nijanse omiljene u sunčanoj sezoni, ali s ove tri će preplanulost najviše doći do izražaja.
Lifestyle / Moda | 12. 08. 2022. u 19:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ne morate se brinuti, ne mislimo samo na jako preplanulu kožu koju će ljudi svakako primijetiti.

Čak i ako ste samo lagano osunčani, postoje mali trikovi kojima se ljetna nijansa tena može naglasiti, a najvažniji je upravo odabir boja odjevnih predmeta koje nosimo. S razlogom su svjetlije nijanse omiljene u sunčanoj sezoni, ali s ove tri će preplanulost najviše doći do izražaja.

Kraljica ljeta

S razlogom omiljena tijekom ljetnih mjeseci, bijela idealno naglašava brončani ten. Kontrastna je u odnosu na našu kožu, pa bez obzira na to koliko ste preplanuli ona će to istaknuti. Ipak, ako ste i dalje na onoj bljeđoj skali birajte ledenu bijelu, dok će off-white nijansa dodatno naglasiti tamniji ten, piše Gloria

Ipak, izbjegavajte bijeli look od glave do pete - kombinirajte je s drugim nijansama, a kod odabira haljina svakako outfit razigrajte s modnim dodacima u upečatljivim tonovima.

Bilo koja nijansa plave

Cijeli spektar plave dobrodošao je ako želimo naglasiti ten. Važno je zapamtiti da se najbolje držati onih tonova koje možemo povezati s morem. Što je nijansa svjetlija to će koža djelovati preplanutije, i obrnuto - što je tamnija boja to će se osunčanost manje isticati. Za ljetne outfite tu su lepršave košulje-haljine, ali popularni su i sportski modeli haljina koje ćemo rado nositi s tenisicama (primjerice bijelim).

Citrusne boje

Žuta, limeta zelena, narančasta i crvena su boje koje će naglasiti sjaj kože i učiniti vaš ten vidljivijim.

Naravno, i ovdje vrijedi pravilo što svjetlije to bolje, a od svih citrusnih nijansi najdraža nam je narančasta koja dodatno naglasi crvenkaste i smeđe tonove u koži. I sama dolazi u raznim nijansama, ali bez obzira na odabir idealna je ljetna boja koja će istaknuti ten.

Ipak, ako ste koristili spray tan, to je nijansa koju ćete željeti izbjegavati jer zbog spreja ima narančasti podton.

Kopirati
Drag cursor here to close