Nagrada za modnu ikonu

Serena Williams se pojavila u haljini o kojoj će još dugo pričati

Bivša tenisačica Serena Williams dobila nagradu za modnu ikonu.
Lifestyle / Moda | 09. 11. 2023. u 07:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarna tenisačica Serena Williams (42) dobila je nagradu za modnu ikonu. Ovu prestižnu nagradu uručilo joj je Američko udruženje modnih dizajnera CFDA. Slavna Amerikanka postala je prva sportašica koja je odvojila tu nagradu, piše People.

Naravno, na samu ceremoniju, Serena se pojavila u haljini koja će se pamtiti. Williams je odabrala haljinu sa šljokicama po narudžbi koju je dizajnirao predsjednik CFDA Thom Browne. Dizajn je sadržavao izrazite crne rukave i šlep. Kako bi upotpunila svoj outfit, dodala je još više sjaja nakitom Davida Yurmana iz kolekcije 'Fleur de Mer' koji sadrže dijamante i bisere.

Prethodni dobitnici nagrada su Zendaya, Naomi Campbell, Beyoncé i Rihanna.

'Još kao mala djevojčica koristila sam modu kao oblik izražavanja, moda mi je dala samopouzdanje da zakoračim na teren i priznam tko sam i kamo sam znala da idem', rekla je Williams za CFDA prije dodjele nagrada, prenosi SportlifeStory.hr.

Inače, jedna od najuspješnijih tenisačica svijeta Serena Williams iznenadila je javnost kad je objavila da s 40 godina starosti ide u mirovinu.

'Mislim da se već vidi svjetlo na kraju tunela. Sve sam bliže svjetlu, tako da... Jedva čekam doći do tog svjetla. Što mislim pod svjetlom? Sloboda. Volim igrati, jednostavno je nevjerojatno. Ali, znate, ne mogu ovo raditi zauvijek', rekla je za Eurosport nakon što je pobijedila Španjolku Nuriju Parrizas-Diaz u prvom kolu WTA turnira u Torontu. Bilo je to u kolovozu prošle godine.

Kopirati
Drag cursor here to close