Fashion Week

Sarajevo postaje centar modnih zbivanja

Krajem travnja Sarajevo postaje centar modnih zbivanja uz 40. Nivea BH Fashion Week Sarajevo.
Lifestyle / Moda | 08. 04. 2018. u 09:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da je Sarajevo modna prijestolnica Bosne i Hercegovine, govori podatak da se 40-ti put u glavnom gradu naše zemlje, u periodu od 22.04.-24.04.2018., održava najglamuroznije modno događanje koje okupi dizajnere i kreatore iz naše zemlje kao i iz zemalja u regiji. Domaćin ove modne manifestacije je prekrasni hotel Hills, koji se nalazi na Ilidži.

Ljubitelji mode uvijek traže pozivnicu više, te je iz godine u godinu sve veća medijska pažnja za ovaj projeat. Idealno mjesto da ostvarite nova poznanstva i da nađete nove klijente iz svijeta mode je upravo razlog zašto da ne propustite jubilarni 40. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, koji donosi pravo modno osvježenje na naše prostore.

Styling i concept vizualnog identiteta  za kampanju 40. Nivea BH Fashion Week Sarajevo potpisuje Emir Medić.

Fotografije su nastale na lokaciji Akademija umjetnosti Kunstakademie Düsseldorf (Njemačka). Za make up se je pobrinula „Lisa Knape 21Agency“, a nastale su pred objektivom talentiranog  modnog fotografa Dome Darko.

Zaštitno lice kampanje su Chantal Ayse.

Dah svjetskih modnih metropola u našu prijestonicu donose prekrasne manekenke i manekeni na čelu sa svojom matičnom agencijom Abc Models Management International, izvršnim producentom i organizatorom najvećeg modno-kulturnog projekta NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, navodi se u priopćenju organizatora događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close