Toliko cool

S konjskim repom uvijek izgledate super, sad imamo tri nova trendi stila

Ni jedna frizura nije toliko jednostavna, a da izgleda toliko cool kao konjski rep
Lifestyle / Moda | 28. 02. 2024. u 18:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konjski rep je klasična frizura koja vam ponekada može dosaditi, ali je jednako tako iznimno lagana za preinake te uz samo maleni odmak možete postići sasvim novi i drugačiji look. Otkrivamo kako svoju omiljenu frizuru učiniti prikladnom za proljeće pomoću tri nova trendi stila!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Poppy (@poppy_hairstyles)

Boho konjski rep

Jedan od najpopularnijih konjskih repova dolazi u boho stilu, a njegova je prednost što ga je vrlo lako postići. Odvojite gornji sloj kose od donjeg. Donji dio ponovno prepolovite i stavite s desne i lijeve strane. Zatim “otvorite” gornji sloj kose i svežite ga u duboku pletenicu. Sada zavežite donje polovice oko pletenice odozdo. Stavite krajeve oko pletenice i ponovno ih zavežite na vrhu. Nastavite dok ne ostane samo kratak kraj. Zatim ga zavežite ispod pletenice prozirnom gumicom za kosu i sakrijte.

Obrnuti konjski rep

Viši konjski rep daje vašoj kosi više volumena. Logično, kada se zaveže niže, konjski rep izgleda nešto elegantnije. Treća metoda je malo ekstravagantnija, ali lako izvediva. Prvo labavo zavežite dva bočna pramena kose zajedno ispred lica. Povucite ih natrag preko glave, skupite donji dio kose i provucite je kroz omču male pletenice.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lydia (@whatlydialikes)

Konjski rep s detaljima mini pletenica

Sitne pletenice vratile su se na velika vrata zahvaljujući pompi I povratku stilova iz 90-ih. Umjesto klasične verzije, što kažete na to da ovog proljeća spojite dvije slatke dječje pletenice u svoj konjski rep? Podijelite kosu na tri jednaka dijela i središnji dio svežite u niski rep. Zatim odvojite mali pramen od bočnih dijelova i od svakog ispletite mini pletenicu. Sada postavite jednu stranu preko srednjeg repa i pričvrstite ga na dnu kopčom za kosu. Nastavite s drugom stranom na isti način i vaša frizura je spremna!

Kopirati
Drag cursor here to close