Primjereno ili ne?

Ronaldova Georgina ponovno na meti kritika

Georgina se nedavno našla i na meti kritika da koristi fotošop za uređivanje fotografija koje dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.
Lifestyle / Moda | 23. 08. 2022. u 08:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda, lijepa Georgina Rodriguez iznenada je posjetila portugalsko svetiše Fatima gdje se pridružila hodočasnicima, no sve je to ostalo u sjeni kombinacije koju je odlučila odijenuti za prigodu.

Naime, 28-godišnja Georgina objavila je na svom profilu na Instagramu nekoliko fotografija iz crkve na kojima pozira u pripijenoj haljini s velikim prorezom sa stražnje strane, što se nekima baš nije svidjeli i zaključili su kako je to u potpunosti neprimjereno.

Georgina se nedavno našla i na meti kritika da koristi fotošop za uređivanje fotografija koje dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama, prenosi Showbuzz

Ronaldo i Georgina u travnju ove godine dobili su djevojčicu, koju su nazvali Bella Esmeralda, a pri porodu su izgubili sina. Naime, Georgina je nosila blizance. Tragičnu vijest objavili su na svojim profilima na Instagramu, a nekoliko dana kasnije podijelili su i obiteljsku fotografiju s novorođenom djevojčicom.

Bella Esmeralda drugo je dijete koje je Georgina rodila Ronaldu, zajedno su dobili još djevojčicu Alanu Martin, dok su nogometašu surogat-majke rodile sina Cristiana Juniora te blizance Evu i Matea, koje je njegova zaručnica prihvatila kao svoje.

Kopirati
Drag cursor here to close