Od RiRi za vas

Posebni ruž od gotovo 1.300 KM

Lifestyle / Moda | 15. 09. 2022. u 09:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Fenty Beauty ruž

Pojavom Fenty Beauty brenda Rihanna je postavila nove standarde u svijetu ljepote. Najprije je odmah u startu izbacila puder u 40 različitih nijansi, zatim je došao viralni highlighter za tijelo, pa za lice, razna rumenila i sjajila. Najnoviji proizvod je posebni rođendanski Fenty Beauty ruž.

Sa svakim novim proizvodom, čini se, ona pomiče granice. Da stvar bude još bolja, popularnost joj i dalje raste što se ne može reći za mnogo celebrity beauty brendova. Koliko je uspješna govori i činjenica da je sada već većinu svog bogatstva zaradila zahvaljujući brendu Fenty Beauty, a ne glazbenoj karijeri.

Posljednji proizvod koji je izbacila je ruž za Od Rusne koji stoji gotovo 1.286 KM, prenosi Punkufer. Naime, ruž je optočen Swarovski kristalima i specijalno je izdanje za 5. rođendan Fenty Beautyja.

Svaki Fenty Beauty ruž na sebi ima 975 kristalića i svaki je ručno apliciran. To znači da je svaki ruž unikatan, a dostupno je samo stotinu komada. Inače, sam ruž je polumat, baš ono što je trenutno trend. Ovaj Fenty Beauty ruž se trenutno može naručiti putem njihove stranice.

Kopirati
Drag cursor here to close