Šik, elegantne

Pet pari cipela koje žena starija od 40 godina mora imati u ormaru

Otkrit ćemo ti o kojim se modelima radi
Lifestyle / Moda | 08. 12. 2023. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon određene dobi vjerojatno te više toliko ne pale brzi trendovi koji dolaze i odlaze. Razvila si vlastiti stil i znaš što voliš i što ti odgovara.

Žene starije od 40 godina više se ne zalijepe tako lako za svaki modni hir. Znaju što žele i teže usredotočiti se više na kvalitetu, trajnost i bezvremenost. I naravno da se to odnosi i na cipele. Trebale bi biti udobne, pogodne za kombiniranje sa što više odjeće i kvalitetne. 

Upravo zato ovih pet pari cipela ne smije nedostajati ni u jednom ormaru žena starijih od 40 godina:

Ankle boots na petu

Šik i elegantne niske čizmice s potpeticama definitivno ti ne bi trebale nedostajati! Modeli izrađeni od kože prilagođavaju se stopalu, jednostavni su za njegu i izdržljivi. Zato uloži u par dobrih čizmica do iznad gležnja.

Šik i elegantne niske čizmice s potpeticama

Možeš ih fino nositi u proljeće, jesen i zimu. Izvrsno se slažu s trapericama, haljinama i suknjama. Peta osigurava optički duže noge i siguran korak. Kako bi se visoke cipele mogle nositi cijeli dan, poželjno je odabrati model sa širokom, ne previsokom potpeticom. Niska peta je također lijepa opcija!

Visoke kožne čizme

Kako bi se dobro pripremila za jesen i zimu, trebala bi imati bezvremenske kožne čizme. Bez obzira jesu li smeđe ili crne: zajamčene su ti udobne i elegantne čizme za cijeli život.

 Visoke kožne čizme za jesen i zimu

Mogu se prekrasno kombinirati s bilo kojom odjećom pa čak i sjajno izgledati s lijepom ljetnom haljinom. Povišena peta je važna jer produžuje nogu. Inače nema ograničenja što se tiče izgleda. Bez obzira radi li se o uzorku krokodilske kože, modelima od antilopa ili čak čizmama iznad koljena: dopušteno je što god želiš.

Sportske tenisice

Tenisice ne bi trebale nedostajati ni u jednom ormaru za cipele. Premda žene u dvadesetima još uvijek isprobavaju i posjeduju razne modele tenisica, žene u 40-ima već znaju koje modele najviše vole nositi. Dobar par tenisica zaista vrijedi zlata!

Dobar par tenisica zaista vrijedi zlata! 

One su taman za svaku priliku i mogu se nositi u šetnji, u uredu ili u kupovinu. Samo potraži trajni materijal koji se lako njeguje i udobne su.

Štikle 

Par klasičnih štikli definitivno spada u ormar za cipele žena starijih od 40 godina. Elegantne su, bezvremenske i svaku jednostavnu kombinaciju traperica-bluze pretvaraju u šik izgled, svaku haljinu u afterwork odjeću, a sve poslovne hlače u ozbiljno zgodan komad odjeće.

  Par klasičnih štikli definitivno spada u ormar

Najbolje je odabrati udobnu visinu potpetice i bezvremensku osnovnu boju poput crne, bež, krem ili smeđe. Tako se lijepe štikle mogu lako kombinirati s gotovo bilo kojim izgledom, piše miss 7.

Gumene čizme

I na kraju, ali ne najmanje važno, jednostavne, ali izuzetno praktične gumene čizme ne smiju nedostajati. Savršeni su par za šetnju po kiši ili oluji, ali ih se također može izvrsno kombinirati na moderan način.

 Praktične gumene čizme ne smiju nedostajati

Gumene čizme štite od vjetra i vremena i prava su osnovna obuća. Stoga bi svaka žena starija od 40 godina trebala posjedovati dobar par robusnih gumenih čizama.

Kopirati
Drag cursor here to close