Frizeri su najavili

Nepogrešive frizure za prve dane jeseni

Ipak počinje nova radna godina, opet smo u gradovima... treba se malo ozbiljnije srediti.
Lifestyle / Moda | 27. 09. 2023. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na kraju ljeta svi smo spremni za odlazak frizeru, što zbog suhih vrhova, što zbog želje za promjenom. Ipak počinje nova radna godina, opet smo u gradovima... treba se malo ozbiljnije srediti. Kako novi počeci ne znače samo pofarbati izrast, možda te kopka ideja o novoj frizuri, piše miss7.

Pa evo što su najavili frizeri...

Šiške

Šiške su se vratile pa su tako u najavi i kao veliki hit za jesen. Ako ne znaš, prednosti su: privlače pogled na oči i ističu jagodice. Šiške koje se sada nose nisu stroge ni ravno odrezane pa kad postanu preduge možda se možeš ohrabriti i sama ih malo recnuti. Ove jeseni neka šiške budu meke, duljine do obrva, malo duže sa strane da prijelaz prema ostatku kose ne bude previše naglašen. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Caption or Emoji for each vibe.... GO!

Objavu dijeli Julianne Hough (@juleshough)

 

Shaggy

Malo smo se čudili povratku ove frizure iz 70-ih, ali kako su je samouvjereno nosile Miley Cyrusi i drugi celebi, pomalo su uvjerili i nas. Shag haircut ili neuredno odnosno nepravilno i slojevito ošišana kosa, sa šiškama i vrhovima različite dužine nevjerojatno je jednostavna za stiliziranje. Opereš je, razbarušiš, staviš malo pjene i pustiš da se sama osuši. Frizer će je ošišati ovisno o tome kakva je tvoja prirodna kosa, ravna ili kovrčava.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

BANGIN BRUNETTE @marianna_hewitt #901girl

Objavu dijeli tauni dawson (@taunidawson)

Zavjesa šiške

Kad nekoliko mjeseci ne možeš frizeru (kao što nismo mogli proljetos) frizure koje je lako održavati su blagodat. Zavjesa - šiške rastu vrlo dostojanstveno, ne treba ih često šišati, a ako i prerastu dužinu na koju si navikla, nije nikakva tragedija. Srećom, sad su i popularne. Idu uz kosu svih dužina i tekstura.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Bombshell #brunette | #901girl @beesrich hair change is up on my story! Check it out before it's gone

Objavu dijeli tauni dawson (@taunidawson)  

 

Volumen

Na velika se vrata ove jeseni vraća volumen u kosi. Zato, molimo fen i četku u ruke, kao i proizvode za volumen. Uh, koliko posla!

Kopirati
Drag cursor here to close