Jesu li po vašem ukusu?

Ovo su 3 najmodernije boje koje će obilježiti proljeće 2024.

Proljeće kuca na vrata, te je vrijeme da osvježite svoj ormar najmodernijim bojama koje će ga obilježiti.
Lifestyle / Moda | 27. 02. 2024. u 11:25 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ove godine, modni stručnjaci izdvajaju 3 boje koje će dominirati svijetom mode. Osim što će vam pomoći da u svakoj situaciji izgledate dotjerano, lako ih možete kombinirati s onim koje već imate. Znamo da ste nestrpljivi da saznate o kojim se bojama radi, te vam ih otkrivamo u nastavku!

1. Menta zelena 

Menta zelena je osvježavajuća boja idealna za tople proljetne dane. Možete nositi razne komade odjeće s ovom bojom, uključujući lepršave haljine, balonere ili košulje. Također, ova se boja odlično slaže s ostalim pastelnim bojama poput ružičaste ili svjetloplave. Bez obzira na to što odaberete, sigurni smo da će vam ova boja lijepo stajati te da ćete u njoj izgledati vedro i živahno. 

2. Crvena 

Crvena je dominantna boja strasti, energije i samopouzdanja. Ovo proljeće možete birati između različitih nijansi crvene te smo sigurni da ćete u svakoj od njih privlačiti poglede gdje god krenete. Za svakodnevne outfite možete primjerice, birati crvene košulje ili lagane jakne, dok za večernje prigode birajte crvene haljine. Također, ako vam ovo nije omiljena boja, možete koristiti samo par dodataka kao što su crvena torba, remen ili cipele. 

3. Boja breskve 

Boja breskve je pastelna boja koja pristaje svakom tenu te je apsolutni hit ovog proljeća. Osim što donosi toplinu i svježinu u vaš izgled, savršeno se uklapa u sve proljetne kombinacije. Možete birati između suknji, haljina te jakni u ovoj boji kako bi postigli romantični proljetni izgled. Posebno lijepo izgleda kad se kombinira s neutralnim tonovima poput bijele, bež ili svjetlosive. Uz par modnih dodataka, poput dobre torbe i nakita, nema razloga da ne zasijate gdje se god pojavite. 

Za kraj 

Ako vas je zanimalo koje će boje prevladavati modnim svijetom ovog proljeća, nadamo se da ste zadovoljni s izborom. Kao što vidite, nadolazeći topli dani će biti u duhu pastelnih boja s dodatkom vatrene crvene. Nadamo se da će svaka od vas pronaći jedinstven i zanimljiv odjevni predmet u ovim bojama te izraziti svoj osobni stil na najbolji način. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close