Omiljeni komad

Slip haljina koja nikada ne izlazi iz mode

Lifestyle / Moda | 13. 03. 2024. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: L / Haljina

Proljeće je u znaku odvažnih i vibrantnih outfita, a kako ih kreirati ovisi o vašoj garderobi. Osim dnevnih kombinacija koje je potrebno slagati svaki dan, potrebno je uložiti i u nešto glamuroznije komade za svečane događaje koji slijede.

Topliji dani mame nam osmijeh na lice, ali i želju za kreiranjem maštovitih kombinacija. Potrebno je uložiti u statement komade pomoću kojih ćemo jednostavno slagati ostatak garderobe, prenosi Journal

O proljetnim trendovima smo već pisali, a ove sezone nose se baloneri, traper, kožne jakne i upečatljive boje. Statement komad koji će vam biti baza glamuroznih večernjih i dnevnih outfita je slip haljina, a kakve modele slip haljina možete pronaći u high street i high end ponudi, saznajte u nastavku.

Slip haljine karakteristične su po tome što fluidno prate liniju tijela i kao takve možete ih kombinirati na sve. Glavni su odabir za svečana događanja u kojima želite potpuno zablistati, a možete ih upotpuniti detaljima u vidu nakita, mini torbica i slingback salonki.

No, ako želite kreirati dnevni look onda predlažemo bijeli t-shirt preko kojeg ćete odjenuti slip haljinu, a završni detalj su tenisice i blejzer. Kada govorimo o poslovnim kombinacijama, onda ove haljine možete kombinirati na dugi kaput i čizme do koljena i tako stvoriti cool poslovnu kombinaciju

Kopirati
Drag cursor here to close