Novi modni brend

Kylie Jenner pokreće liniju odjeće?

Stranica marke je za sada prilično prazna, bez kategorija ili zapravo bilo čega. Samo se vidi naziv marke i ženska osoba s leđa (vjerojatno Kylie) kako nosi upravo taj kožni kaput.
Lifestyle / Moda | 25. 10. 2023. u 10:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Strani mediji pišu da Kylie Jenner pokreće liniju odjeće. Ovo dolazi nakon što je Kylie na svom Instagram profilu objavila fotografiju sebe u kožnom kaputu i u opis napisala "Meet Khy" (Upoznajte Khyja). Kaput je čini se dio njezine modne linije, a link u opisu njezinog Instagram profila vodi na stranicu brenda.

Stranica marke je za sada prilično prazna, bez kategorija ili zapravo bilo čega. Samo se vidi naziv marke i ženska osoba s leđa (vjerojatno Kylie) kako nosi upravo taj kožni kaput. Kaput je oversized, ima visoki ovratnik i remen u struku.

Iako je za sada malo informacija dostupno, još u srpnju je Puck News izvijestio da Kylie razvija vlastitu modnu liniju, prenosi Index.hr.

Oni su poduzetnici koji su također radili na brendu Good American Khloe Kardashian kao i s Kim Kardashian na njezinoj liniji odjeće za oblikovanje tijela Skims. Također su surađivali i s Kris Jenner na njezinoj liniji za čišćenje.

Puck News je izvijestio da će se Kylien brend udaljiti od brendova brze mode kao što je Shein i ponuditi nešto "odgovorno nabavljeno, više vrijedno i ljepšeg izgleda", stoji u članku.

Nadamo se da ćemo uskoro saznati više i da će se komadi ovog novog brenda moći naručiti i kod nas.

Kopirati
Drag cursor here to close