Na popustu je!

Haljina idealna za izlaske uz poštivanje izrečenih mjera

Haljina u prvom redu imitira modele zimskih haljina s dugim rukavima i podignutim ovratnikom.
Lifestyle / Moda | 16. 11. 2020. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Haljina idealan za izlaske uz poštivanje izrečenih mjera

Malo je koja haljina u posljednje vrijeme izazvala interes poput one koju je u svojoj jesenskoj kolekciji predstavio brend PrettyLittleThing. Naime, riječ je o modnom hibridu koji jednostavnu kratku haljinu spaja s neophodnim dodatkom 2020. godine - maskom za lice!

Službene stranice brenda otkrivaju kako je ovaj model idealan za 'večernja druženja s prijateljicama uz osigurano poštivanje izrečenih mjera".

Uz crnu, ova uistinu nesvakidašnja je dostupna i u bež boji, a tu su i tri upečatljive verzije s izraženim grafičkim uzorcima. Popularnosti haljine uvelike su pridonijele društvene mreže kojima se poput munje proširila fotografija Lottie Moss, polusestre top modela Kate Moss, koja se londonskim ulicama prošetala u spomenutoj kreaciji, prenosi miss7.

Ps: ovih dana je i na popustu! 

Haljina u prvom redu imitira modele zimskih haljina s dugim rukavima i podignutim ovratnikom. No, ovoga puta ovratnik se brzo i efikasno pretvara u masku za lice. Također, nema bojazni da će ti maska spasti jer je možeš jednostavno fiksirati iza uha.

Za monokromatske verzije haljine trebat ćeš izdvojiti 15 funti, dok cijena modela ukrašenih upečatljivim uzorkom doseže 17 funti. Ako si jedna od onih koja je poželjela ovaj model imati u svom ormaru požuri budući da je potražnja velika te je haljina u nekoliko navrata rasprodana. Spomenutu haljinu možeš nabaviti ovdje.

Ps: ovih dana je i na popustu! 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close