Svjetska modna prijestolnica

Duvanjske torbice oduševile na Milan Fashion Weeku

Kolekcija predstavljena u Milanu krije modele u kojima se mogu pronaći ljubiteljice različitih stilova i modnih izričaja.
Lifestyle / Moda | 29. 09. 2020. u 10:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Marija Perić na Milan Fashion Week

Domaći brend nakon 9 godina postojanja na domaćoj modnoj sceni, svoj rad je predstavio na ovogodišnjem Milan Fashion Weeku.

Predstavljena je jesenska kolekcija, uz retrospektivu nekih starijih upečatljivih modela.

 Foto: PR / Milan Fashion Week

Kolekcija predstavljena u Milanu krije modele u kojima se mogu pronaći ljubiteljice različitih stilova i modnih izričaja. Od aktualne jesenske kolekcije jednostavnih linija, nenapadnog dizajna, decentnih ukrasa poput remenja neobičnih oblika ili remenja upotpunjenih lancem, pa sve do unikatnih luksuznih krznenih torbica, upečatljivih boja, uzoraka i metalnih ukrasa.

Predstaviti svoj dizajn pred ovom respektabilnom modnom publikom koja je uzvratila najljepšim ovacijama, veliki je uspjeh te ujedno i velika nagrada trudu i radu ovog brenda koji iz sezone u sezonu oduševljava domaće obožavateljice modnih dodataka, poručuju iz LB.

Foto: PR / Milan Fashion Week

Trenutno jedini modni skaut za cijeli Balkan platforme Milan Fashion Week za Emergeing Talent Milan, Josip Grabovac, prepoznao je jedinstvenost i kvalitetu ovog brenda te je nakon njegovog predstavljanja, na adresu My Lovely Bag početkom ljeta stigla pozivnica za ovaj važan modni događaj.

Foto: PR / Milan Fashion Week
Foto: PR / Milan Fashion Week
Kopirati
Drag cursor here to close