Mirisna oda proljeću

Donosimo top 7 parfema za proljetnu eleganciju

Lifestyle / Moda | 23. 02. 2024. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proljeće je pred vratima, a s njim dolazi i prilika za osvježenje mirisne garderobe. Uz buđenje prirode, stiže i želja da se oko sebe nosi nešto novo, nešto što odražava laganu eleganciju i vitalnost.

U našem istraživanju, sastavili smo popise sedam najpoželjnijih muških i ženskih parfema koji će u proljetnim danima dodati notu profinjenosti i svježine.

Izaberite svoj mirisni pratitelj za proljeće iz našeg ekskluzivnog izbora, jer dolazi vrijeme kada miris postaje neizostavan dio osobnog stila.

Za nju

Chanel Chance Eau Tendre: Osvježavajući cvjetni miris s notama grejpa, jasmina i bijelog mošusa, stvara laganu i romantičnu atmosferu.

Dolce & Gabbana Light Blue: Miris inspiriran Mediteranom s notama zelene jabuke, limuna, jasmina i cedra, pruža svježinu i energiju.

Marc Jacobs Daisy: Cvjetno voćni miris s notama jagode, gardenije i jasmina, odaje osjećaj bezbrižnosti i veselja.

Gucci Bloom: Elegantan miris s notama jasmina, tuberoze i irisovog korijena, stvara bogat i cvjetni dojam.

Jo Malone Peony & Blush Suede: Miris koji kombinira notama božura, jabuke i šljive, stvarajući sofisticiranu i luksuznu atmosferu.

Yves Saint Laurent Mon Paris: Očaravajući miris s voćnim, cvjetnim i drvenim notama, izražava strast i modernu senzualnost.

Versace Bright Crystal: Svježi i voćni miris s notama naranče, magnolije i mošusa, pruža osjećaj svjetlosti i čistoće.

Za njega

Dior Sauvage: Elegantan i svjež miris s notama citrusa, lavande i drvenih akorda, odaje modernu sofisticiranost.

Chanel Bleu de Chanel: Ovaj miris kombinira citrusne, drvene i morske note, stvarajući profinjen i muževan dojam.

Acqua di Gio by Giorgio Armani: Osvježavajući miris s notama mandarine, nerolija i cedarovine, inspiriranom mediteranskim životom.

Versace Eros: Senzualan miris s voćnim, drvenim i floralnim notama, stvara snažan dojam ljubavi i strasti.

Tom Ford Grey Vetiver: Elegantan i profinjen miris s notama vetivera, citrusa i drvenih akorda, savršen za suptilnu mušku eleganciju.

Yves Saint Laurent La Nuit de l'Homme: Privlačan i misteriozan miris s notama kardamoma, lavande i drvenih akorda, savršen za večernje prigode.

Paco Rabanne Invictus: Osvježavajući i energičan miris s notama grejpa, morske vode i drvenih akorda, inspiriran pobjedom i sportskim duhom.

Kopirati
Drag cursor here to close