Eto jeseni

Čokoladni nokti osvojili su društvene mreže

Lifestyle / Moda | 11. 09. 2023. u 10:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Pinterest / Čokoladni nokti

Budući da je službeni početak jeseni pred vratima, savršeno je vrijeme za najnovije trendove noktiju za jesen 2023.

Ove sezone sve je u znaku quiet luxury noktiju, s naglaskom na klasične čokoladno smeđe nijanse, prenosi Journal

Ovi elegantni i nenametljivi izbori svakom će izgledu dodati dašak bezvremenskog stila. Bilo da preferirate kratke i suptilne nokte ili hrabre i odvažne manikure, postoji nešto za svačiji ukus.

Kako bismo vam pomogli pronaći svoju savršenu jesensku manikuru, pronašli smo nekoliko ideja za inspiraciju. Dakle, pripremite se za novi izgled noktiju i prigrlite ugodnu i šik energiju sezone.

Latte makeup i pramenovi zauzeli su veliko mjesto na TikToku kao topao i lijep prijelazni trend ljepote koji će nas prevesti iz sunčanog u hladnije vrijeme. Što se više priblizavamo jeseni, to su nijanse na našim noktima tamnije, a ove jeseni jedna od najpopularniji bit će slasna nijansa čokolade.

Topla je to smeđa boja koja izvrno izgleda na kratkim, prirodnim i bademastim noktima. Ona odiše elegancijom i profinjenošću.

Nijansu smeđeg laka možete prilagoditi sebi. On može biti svjetlija, u boji miječne čokolade ili tamna, baš poput čokolade s velikim udjelom kakaa.

Ovakvi nokti savršeno se slažu sa svim drugim koloritima jeseni, a i izvrsna su alternativa za sve one koji žele tamniju i ozbiljniju manikuru, a nisu fanoci bordo crvene boje na noktima.

Kopirati
Drag cursor here to close