Hit jeseni

Boje koje će dominirati kada stignu hladniji dani

Prada, Bottega Veneta i The Row samo su neki od slavnih kuća i brendova koji su uvrstili odvažne crvene nijanse u svoje jesenske kolekcije – ne samo da na suptilan način upotpunjuju odjevne kombinacije nego i u potpunosti dominiraju njima.
Lifestyle / Moda | 17. 08. 2023. u 18:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjetski dizajneri za ovu jesen (i zimu) predlažu kombiniranje odjevnih komada u sigurnim neutralnim nijansama, ali i odvažnim bojama.

Odvažna crvena

Prada, Bottega Veneta i The Row samo su neki od slavnih kuća i brendova koji su uvrstili odvažne crvene nijanse u svoje jesenske kolekcije – ne samo da na suptilan način upotpunjuju odjevne kombinacije nego i u potpunosti dominiraju njima. Crvena u ovogodišnjim jesenskim i zimskim kolekcijama nije za sramežljive. Naprotiv, namijenjena je samopouzdanim damama koje se ne plaše biti mamac za poglede. S ovim crvenim kreacijama teško će biti skrenuti pogled s vas.

Foto: Profimedia  / Odvažna crvena

Melankolična siva

Oni koji ne žele biti u centru pozornosti ove jeseni (i zime) birat će odjeću u sivim nijansama. Modna prognoza u Loeweu, Max Mari i Gucciju, da nabrojimo samo neke, prošarana je odjevnim komadima u boji olujnog neba. Bez obzira na to birate li predimenzioniranu suknju i kardigan ili poslovno odijelo u sivoj boji, nećete pogriješiti. Odlučiti se možete čak i za glamuroznu večernju kreaciju u ovoj melankoličnoj boji, prenosi Zadovoljna.hr

Dopadljiva žuta

Jesensko sivilo ove godine možete rastjerati s pokojim komadom u žutoj boji. Ferragamo i Christopfer Kane predlažu odjeću u odvažnim nijansama žutog senfa, dok Givenchy i Tove prednost daju nešto nježnijim nijansama te boje. Očekujte da će se žute haljine, džemperi i suknje ove jeseni pojavljivati na društvenim mrežama.

Foto: Profimedia  / Žuta će bit hit ove jeseni

Crna nikad ne izlazi iz mode, no u kolekcijama za jesen/zimu 2023./2024. bila je maksimalno prisutna na modnim pistama slavnih dizajnera. Jesenski trendovi zagovaraju nošenje crne boje od glave do pete. Osobito popularni bit će crna predimenzionirana odijela, dugi kaputi, topli džemperi i modni dodaci poput kožnatih torbica i čizama.

Kopirati
Drag cursor here to close