Četvrtak, 10.11.2022.

Mepas Mall Drama Dan

Ova modna sezona puna je svježih ideja, modela i printeva koje želimo prisvojiti svom stilu! Uz bogatu listu popusta svoje najmilije pripremite za niže temperature i neka vas raskošna modna jesen sasvim obuzme!
Lifestyle / Moda | 09. 11. 2022. u 09:55 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jesen u nama budi želju za promjenom. Novi odjevni komadi, nova beauty rutina, kreiranje toplog ugođaja u domu dekorativnim detaljima i novim kućanskim uređajima - sve su to male promjene kojima se rado prepuštamo. Zato, četvrtak 10.11 rezervirajte za Drama Dan i odlazak u omiljeni centar gdje ćete pronaći sve što vam je potrebno na jednom mjestu uz super cijene.

Zagrijte se u hladnijim danima toplom odjećom i obućom, potražite kvalitetne odjevne komade koji će biti odličan saveznik u kišnim danima. Ova modna sezona puna je svježih ideja, modela i printeva koje želimo prisvojiti svom stilu! Uz bogatu listu popusta svoje najmilije pripremite za niže temperature i neka vas raskošna modna jesen sasvim obuzme!

Uživajte u najpovoljnijem Drama Dan shoppingu, a listu pogodnosti pogledajte OVDJE.

Nakon uspješnog shoppinga opustite se u nekom od naših kafića, kuglajte u Bowling klubu ili otkrijte bogatu gastro ponudu restorana Prestige.

Ovog četvrtka uživajte u izvrsnom shoppingu i vašem omiljenom mjestu susreta.

Čekamo vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

 

Kopirati
Drag cursor here to close