Grudnjaci

Koja je veličina grudnjaka najsretnija?

Istraživanje je pokazalo kako su najsretnije žene koje nose grudnjak veličine C.
Lifestyle / Flash | 22. 05. 2018. u 10:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Istraživanju u kojem je sudjelovala 871 žena otkriveno je kako su žene koje nose grudnjak čija je veličina košarica C, najsretnije žene, piše The Sun.

Od ispitanih žena njih 39 posto koje imaju košarice veličine C rekle su kako vole svoje grudi i smatraju se sretnima zbog te veličine grudi. Sljedeća skupina žena koje su izrazile zadovoljstvo veličinom svojih grudi bile su žene koje nose grudnjak čija je veličina košarica D i DD.

Njih 37 posto reklo je kako su sretne svojom veličinom grudi. Treće mjesto po razini zadovoljstva svojom veličinom grudi dijele žene s grudnjacima veličine A i AA, zatim slijede žene koje nose veličinu grudnjaka E, zatim B.

U ovom istraživanju 38 posto žena izjavilo je kako im uopće nije važna veličina njihovih grudi i ne mare za to. Istraživanje je otkrilo i kako veličina grudnjaka utječe na osobnost žena.

 

Žene koje nose najveću veličinu grudnjaka i one s najmanjom otkrile su koliko im to smeta i kakav utjecaj ima na njih.

''S obzirom da imam velike grudi morala sam naučiti kako se odijevati i što je prikladno jer čim imate velike grudi što god da obučete ljudi vas promatraju kao da ste se neprimjereno odjenuli, a smatraju vas i neinteligentnima'', rekla je jedna od ispitanica.

Dok su žene s malim grudima zaključile kako bi imale puno više samopouzdanja da imaju veće grudi.

Kopirati
Drag cursor here to close