SMART FEST

Započeo prvi Stolac Music And Arts Festival

Lifestyle / Flash | 04. 06. 2016. u 05:03 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Udruge građana ''Inicijativa'' Stolac u petak je započeo prvi kluturno-glazbeni festival SMART FEST (Stolac Music And Arts Festival).

Program je započeo u 9 sati ujutro sa Street Art radionicom, koja je nastala u suradnji sa Street Arts festivalom iz Mostara, koji se već nekoliko godina uspješno održava u gradu na Neretvi, a s ciljem promoviranja ulične umjetnosti i oživljavanja javnih prostora grada, kako bi doprinijeli stvaranju urbane kulture.

Učenici Srednje škole Stolac zajedno sa stručnim suradnikom Street Arts Festivala iz Mostara obojali su zid na zgradi Suda.

Svi zaljubljenici u fotografiju imali su priliku sudjelovati i na Radionici fotografije, koja je održana u popodnevnim satima na Starom gradu Vidoškom. Fotograf Mate Zemljić održao je zanimljivo predavanje svim sudionicima, nakon čega je nastavljeno slikanje na vrhu Starog grada u Stocu.

Malo poslije 20 sati započela je predstava Otirač u kojoj poznati mostarski glumac Ivo Krešić progovara na sebi karakterističan i humorističan način o problemima u društvu i državi.

Završni dio prvog SMART FEST-a nastavio se do dugo u noć uz dobre zvuke gitare i odlične pjesme perspektivnog mladog pjevača Ive Jurića.

Kopirati
Drag cursor here to close