Zadnji vikend u siječnju

Vikend ludilo u Mostaru

Zagrijavanje za veljaču u noćnim klubovima
Lifestyle / Flash | 30. 01. 2023. u 10:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar je veselo ispratio zadnji vikend u siječnju. Ljubiteljima noćnog života ni zandji vikend ovog mjeseca nije bio dosadan, a ovo je kako izgleda po najavama samo zagrijavanje za veljaču.

Golden Cube se na svom Reelsu na Facebooku pohvalio kako je ovaj vikend bio epicentar zabave.

Petak je u ovom klubu bio rezerviran za zabavu uz DJ Bayu i DY Nikolasa, dok je subotu zavladao Saturday madness.

U Goldenu će veljača započeti partijem pa će u srijedu već biti veselo, a tada je najavljen Studentski party. U petak će nastupiti mlada pobjednica Zvezda granda Džejla Ramović, 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by GoldenCube (@goldencube.mostar)

Taboo bar i restaurant se pohvalio na Instagramu dobrom atmosferom. 

U petak je u ovom klubu nastupila Tanja Vučić, dok je subotu na ''Kafanica laganica'' vikendu zasvirao bed Nikole Jovanovića. Zaidući petak već su naavili Resident DJ, a u subotu One man show. 

 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Taboo restaurant & bar (@taboo.restaurant_bar)

''Samo niz ulicu'' u Tao clubu, DJ Kicho je bio zadužen za držanje ritma s najnovijim hitovima. No ovaj klub je već za idući vikend javaio dolazak popularne Breskvice i DJ Mausa Makija.

Posjetitelje Gustro Pub Nova priča uabavljao je talentirani Dado i njegov sjajni bend, koji su kako navode na stranicama ovog puba, digli atmosferu do maksimuma.

Za idući vikend Gustro pub najavio je u petak tematsku večer, na kojoj će se pjevati pjesme prerano preminulog Toše Proeskog. U subotu će svirati Walter Acoustic Orchestra 

Kopirati
Drag cursor here to close