''U Njemačkoj kao i svi....''

VIDEO: Što Mostarci misle - Gdje je nestao kip Bruce Leea?

Još uvijek nema jasnih odgovora o tome što se dogodilo s ovim kultnim simbolom parka, pa smo u anketi upitali prolaznike 'Gdje je nestao Bruce Lee' i 'Hoće li se pronaći'?
Lifestyle / Flash | 04. 03. 2024. u 12:18 Bljesak.info
Gdje je nestao Bruce Lee: Anketa na ulicama Mostara

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nestanak kipa Brucea Leea iz mostarskog parka izazvao je brojne reakcije u lokalnoj zajednici, ali i na društvenim mrežama.

Podsjećamo, statua Brucea Leea nestala je iz mostarskog parka Zrinjevac, Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko neretvanske županije uradilo je očevid.

Još uvijek nema jasnih odgovora o tome što se dogodilo s ovim kultnim simbolom parka, pa smo u anketi upitali prolaznike 'Gdje je nestao Bruce Lee' i 'Hoće li se pronaći'?

''Kad on nestane možeš mislit kako mi možemo nestat'', ''Otišao na trening'', ''Otišao u Njemačku raditi k'o i svi ostali'', ''Ukrali ga dezerteri'', samo su neki od odgovora.

Dok neki vjeruju da će ga policija pronaći, drugi sumnjaju, a neki čak misle i da će se sam javiti.

Podsjećamo, statua Brucea Leea nestala je iz mostarskog parka Zrinjevac, a iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko neretvanske županije urađen je očevid.

Neslužbeno smo doznali kako gradske službe nisu zadužene za uklanjanje kipa, a naknadno je u MUP stigla i prijava o nestanku kipa.

Kasnije je kip ''osvanuo'' u poznatom bh. oglasniku, a netko iz Gračanice našalio i postavio oglas u kojem nudi, kako je navedeno 'vruću robu' – kip Brucea Leea.

U oglasu stoji kako je kip u odličnom stanju, te da po cijeni od 350 KM ovaj artikl može biti na vašim vratima u roku od 24 sata.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bljesak.info (@bljesak.info)

Kopirati
Drag cursor here to close